Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tssssssssssss

TO PRAWDA CO MI PROBUJE WMOWIC MOJ FACET ????????

Polecane posty

Gość tssssssssssss

czy to prawda ze jak facet nie uprawia sexu jakis czas (bo np jest za granica) i potem wraca z tej zagranicy do dziewczyny to trudno mu za pierwszym razem osiagnac wzwod?????

Gość kubek11
jak się cała drogę do domu zabawiał mikrusem, to potem już zdechły nie chce się podnieść

Gość tssssssssssss
po raz pierwszy ledwo co mu sie udalo, i tlumaczyl sie tym ze za dlugo nie uprawial sexu. A nastepnym razem bylo juz wszytsko ok. sama nie wiem co o tym myslec.. moze mia takie napiecie ze az nie mogl sie skupic co?

Gość bronsky beat
Nie, to znaczy,że za granicą tak często współżył,że musi minąć trochę czasu, zanim przy tobie osiągnie wzwód.

Gość kubek11
buhahaha skupić? a co on podręczniki czyta?

Gość tssssssssssss
ale to bylo tylko raz kiedy mu sie nie udalo, kazdy nastepny raz byl taki jak zawsze, a widywalismy sie codziennie

Gość bronsky beat
bo już odpoczął. Czy ty dziewczyno naprawdę jesteś aż taka naiwna????

Gość hfghfg
może trypra leczył?

Gość tssssssssssss
ta tyle ze jak ja do niego przyjechalam na wakacje to chyba bym cos zauwazyla, ze ma jakas na boku, myslicie ze on jej powiedzial ze przyjezdza do niego laska i zeby czekala te 2 tygodnie cicho a potem beda kontynuowac spotkania? bez sensu, przeciez chodzilam z nim po miescie ktore wcale takie duze nie bylo, wszyscy mnie znaja, jego tez, musialabyc tez ona jezeli taka ONA byla ..??

Gość kubek11
żeby zauważyć, to trzeba 1. mieć czym (zmysł obserwacji), 2. patrzeć, 3. myśleć sprawdź czego ci zabrakło

Albo sie Chłopak stresuje po prostu. Skoro to takie małe miasteczko to byś wyczuła że coś nie nie gra. My kobiety to bardzo szybko wyczuwamy,

Gość eeety
albo rzeczywiscie zaomnial o sexie

Gość brak nicku
tak, to normalne po dlugiej przerwie tak sie zdarza.

nie daj sobie wmowic jakiejs zdrady, niektorzy faceci tak maja, szczegolnie jak zmieniaja otoczenie i jeszcze po podrozy. zapomnij o tym, facet to tez czlowiek a nie maszyna.

Gość eee tam gwono
prawda myslisz ze mu przez ten okres nie stanal???? koles na bank kilka razy sie masturbowal

Gość wedlug
mnie za dluga przerwe mial, nie myslal o sexie przez ten czas wiec i mu ciezko bylo od nowa zaczac jak sie zobaczyliscie, ale mowisz ze to tylko 1 raz tak bylo wiec jest ok, gorzej jakby tak mial dluzej.. to by znaczylo ze byla jakas

Gość IUYFT
mój jak wraca po 3 miesiacach to wystarczy ze go "przypadkiem" tam dotknę i już jest gotowy :P

Gość brr22
moj tez ale po takiej przerwie 1 raz mu trudno z kompletnym wzwodem

11:25 [zgłoś do usunięcia] IUYFT mój jak wraca po 3 miesiacach to wystarczy ze go \"przypadkiem\" tam dotknę i już jest gotowy \'przypadkiem\'... dobre :D:D

Gość kajucha
moj chlopak utrzymuje ze jak nie mysli o sexie to go nie potrzebuje i mu nie staje bez powodu, a jak np czasem gadamy na gg 'kosmacie' to on ma dosc bo przypomina sobie jak bardzo mu tego brakuje, no a na codzien pracuje wiec nie mysli ponoc o sexie dopiero jak wejdziemy na ten temat to wie jak za tym teskni

Gość kasiaaaaaaaaaa
moj koles kiedys na miesiac wyjechal do brata do hiszpani i jak wrocil to byl tak napalony ze wogole z tym problemu nie bylo .. a kiedy juz sexu bylo za duzo to wtedy pojaiwaly sie takie problemy. alekazdy organizm reaguje inaczej wiec tutaj odp na swoje podejrzenia nie znajdziesz ale badz czujna. lepiej zawsze spodziewac sie najgorszego to wtedy sie nie rozczarujesz