Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaartuuusiek

Cykle bezowulacyjne

Polecane posty

Gość maaartuuusiek

Czym mogą być spwpdowane? Czy jeśli od początku roku mam regularne 35-dniowe cykle to mimo to mogą występować takie puste cykle?

Gość maaartuuusiek
Zastanawia mnie czy jeśli miało się nieregularne cykle a teraz od początku roku są równo po 35 dni to mimo to mogę nie mieć owulacji... Męczy mnie ta sprawa

Gość moze tak moze nie
my ci tego nie powiemy, lekarz powinien zmonitorowac ci cykle.

Gość pomimo ze masz
teraz okres regularnie moga to byc cykle bezowulacyjne. Kup sobie testy owulacyjne i sprawdzisz czy jestes plodna czy nie. A jak nie to niech ci lekarz zmonitoruje.

Gość iskierka 1234
dokladnie kup testy owulacyjne i sprawdz .ja mam cykle nieregularne 34 38 dniowe ostatni cyklu robilam testy owulacyjne i niestety pokazywaly mi brak owulacji ale nie wiem moze zbyt wczesnie lub pozno zaczelam je robic najlepiej jest sie wybrac do ginekologa i zabdac hormony takie jak prolaktyna ona ma duzy wplyw na wystepowanie owulacji jej nadmiar w organizmie moze hamowac jajeczkowanie

Gość cykle owulacyjne wszystkiego
nie pokażą. Nie zapominajcie, że cykl bezowulacyjny, to również taki w którym jajeczka pomimo dobrej wielkości nie pękają. Test owulacyjny pokazuje że owulacja może wystąpić za 24-36 godzin. Ale czy była już nie pokaże. Ja popieram może tak może nie ... najpewniej iść do lekarza na monitoring. Wtedy będzie 100% pewności. Wiem z doświadczenia. Bo stosowałam testy owulacyjne.

Gość iskierka1234
cykle owulacyjne wszystkiego.....mialas monitornig jajeczkowania ?