Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza takatam

czym się wasi znajomi najczęściej chwalą?

Polecane posty

Gość koza takatam

tAK sobie myślę ,ze pewna znajoma chwaląć mnie się nowym peugeotem musi być bardzo niedowartościowana bez tej blachy na kołach....

moja kumpela ciagle mowi o tym ile to ona ma pieniedzy i zastanawia sie wciaz nad jakimis drogimi wyjazdami :p Nie to zebym jej zazdroscila, bo ja lubie;) ale czasem mogla by przystopowac, kiedy przychodzi mi sluchac 30 minut o tym czego ona nie kupi i jakie to nie bedzie drogie;p

Gość at the end of the day
mi się nikt nie chwali

Ja mam znajomego który notorycznie biega z najnowszymi modelami telefonu. Najzabawniejsze jest to, że ustawia sobie w telefonie dźwięk budzika taki, jak ma dzwonek, nastawia na ok. 15 minut by zadzwonił podczas spotkania z nim, wtedy wyciąga ten swój nowiuteńki błyszczący super ekstra wypasiony telefon i udaje, że przez niego rozmawia :D

Gość lililili
moja kumpela chwali sie czasem swoim facetem... ze inteligentny , mily i szarmancki... w dodatku wysoki stopniem :D

Gość koza takatam
pochwalę się i ja..........

Gość mam to w dupie i robie swoje
moja kumpela chwali się non stop że za rok wychodzi za mąż za faceta którego zna miesiąc z okładem:O Cały czas opowiada jakie to będzie miała z nim zajebiste zycie i w ogóle a facet juz dwa razy zwrócił się do niej imieniem jego byłej. Przez tą jej głupia gadkę już nie mam z nią o czym gadać bo co zacznę jakiś inny temat jej zaraz to kojarzy się ze ślubem. Dodam tylko że ona ma 21 lat.