Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfgf

Czy wypełnianie ankiet za hajs to ściema?

Polecane posty

Gość gfgfgfgf

Czy ktoś z was rzeczywiście na tym zarabia? Muszę zdobyć 200 zł, to bardzo ważne, dlatego pytam.

Gość koza takatam
Obop płaci dobrze za 4 ankiety 80 zł, zgłoś się

Gość gfgfgfgf
A może ktoś z was zna inny sposób na taki zarobek?

Gość Niebieska Orchidea
Ja jestem w kilku takich mega ekstra firmach, które płacą za ankiety. Tylko, że jeszcze nic nie zarobiłam, bo jakoś nigdy nie spełniam ich warunków co do ankiety. Osobiście polecam Gfk Panel Gospodarstw Domowych www.askgfk.pl ale tam większość nagród jest rzeczowych. Jeśli nie spełniasz warunków ankiety to dostajesz chociaż jakieś 10 pkt bo w innych firmach nie dostajesz nic. Wiadomo, że ankiety przychodzą raz na jakiś czas. Wypełniłam w sumie jakieś 2 ankiety i jak wypełnię jeszcze 1 ewentualnie 2 to będę miała wystarczającą ilość pkt ,żeby zamówić kubek. Niestety na wypełnianiu nie da się zbić majątku.

Gość Niebieska Orchidea
KOZA TAKATAM a podasz jakiś link do Obop?

Gość gfgfgfgf
Nie potrzebuję tych 200 zł na gwałt, no ale jakoś muszę zdobyć. Może załapię się na rozdawanie gazet albo ulotek, już sama nie wiem co robić... :/

Gość koza takatam
Nie mam linka ,trzeba się stawić osobiście - szukać siedziby no najlepiej mieć auto bo odleglości duże i ludzie niechętni........

Gość Rimini
Sama wypełniałam ankiety kiedyś. GFK Polonia płaci dobrze...i terminowo.. Tylko, że nie jest to raczej szybki zarobek..bo wypłata następuje minimum 42 dni po zakończeniu badania. Przy czym za zakończenie badania uznaje się termin kiedy zostało ono zamknięte w GFK...także to może byc nawet kilkanaście dni po odesłaniu przez ankietera materiałów... Czyli reasumując..fajna kasa...ale nie na już:)

Gość gość
Sama uczestniczę w badaniach GFK, i już dwa razy zarobiłam sobie dzięki tym ankietom po 50zł. Ale niestety musiałam takie ankiety wypełniać co najmniej rok, żeby otrzymać jednorazowe 50zł, ponieważ potrzeba okolo 1000 pkt. I tez dlugo nie czekałam na otrzymanie tych pieniedzy - ok tygodnia (?) Ale firma jest wypłacalna. :) i bardziej sie oplaca zbierac pkt na te pieniadze niz jakies kubki itp ;) A tez wypelnianie tych ankiet nic nie kosztuje tylko trzeba przeznaczyc okolo 5-20 minut.

Gość gość
Witam. żadna ściema. Polecam dobry polski serwis do zarabiania w internecie. Po rejestracji trzeba wykonywać różne płatne zadania - są to m.in. ankiety, klikanie w reklamy, rejestrowanie się na różne strony - za co otrzymujemy kasę na konto. Jest to polska sprawdzona strona, a wypłacają już po uzbieraniu 10 zł!!! co nie jest wcale takie trudne. zachęcam do rejestracji! https://www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/id/46658/code/942424e9a2e0436/

Gość gość
Witam. Polecam płatne ankiety z poniższych portali. to naprawdę można dorobić: 1. OPINIE Nagrody: przelew na konto bankowe, Paypal albo doładowania telefonu. http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76290660 2. toluna – sporo ankiet, a nagrody to obecnie przelew na Paypal, bony do Empiku, TKMax,zalando, MediaMarkt https://pl.toluna.com/referral/kleberg