Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elaa85

Pilne pytanie odnośnie zaświadczenia o pobieraniu nauki

Polecane posty

Gość elaa85

Witam, potrzebne mi jest szybko jakiekolwiek zaświadczenie o pobieraniu nauki. Mam pytanie czy jak teraz zapiszę się do jakiejś szkoły będą mi mogli je wystawić czy muszę czekać do października? Bardzo proszę o odpowiedź

Gość elaa85
nie wie nikt?

Gość POLLY wants a cracker...
jak się rok zacznie to wystawią... teraz to niektóre uczelnie mogą ci wydać świstek, że jestem kandydatem do szkoły i kiedy się rok zacznie - ale nie wszystkie to robią

Gość POLLY wants a cracker...
*jesteś niekoniecznie musi to być jednak honorowane tam, gdzie chcesz to oddać...

Gość upupupupupupupupupupppuu
zaświadczenie że zostałaś przyjęta do szkoły, do jakiej szkoły i na jaki kierunke, powinni ci dać, ale dopiero od 1 października można wystawiać zaświadczenia że jesteś studentem.

Gość asderiosa
sorki za moje wscibstwo, ale po co ci takie zaswiadczenie :P Faceci wiadomo potrzebuja tego do WKU a kobitki ? A z tym ze rok akademicki zaczyna sie od 1 pazdziernika bym polemizowała ;/ To zalezy od uczelni ... znam takie gdzie juz pod koniec wrzesnia studenci chodza na zajecia i takie gdzie w polowie pazdziernika nie ma jeszcze zajec :P Do autorki. Spróbuj zapisac sie do jakiejsc szkoly policealnej typu Zak, Cosinus, Profesja, AP Edukacja itp. i zapytaj sie jak tam to wyglada. O ile wiem w Zaku rekrutacja trwa caly rok :) Wielu uczy sie tam wlasnie tylko dla tych zaswiadczen :P

Gość gość
ZGARNIJ zniżki w komunikacji miejskiej, PKP, PKS, KINO, BAR, BASEN itp ! Zapisz się do naszej szkoły a otrzymasz legitymację lub potrzebne zaświadczenia do ZUS-u, MOP-su, zakładu pracy. Z nami same korzyści ! Rabaty u partnerów handlowych, zajęcia w centrum, własne pracownie, wykwalifikowana kadra! Ciekawe zajęcia i odpowiednie podejście do słuchacza! Co najważniejsze – BARDZO WYSOKA ZDAWALNOŚĆ EGZAMINÓW! Zacznij naukę już dziś! Zapraszamy do sekretariatu NOVA Centrum Edukacyjne przy ul.Dworcowej 39/1, czynnego od poniedziałku do piątku, w godzinach 10:00 - 18:00. Kontakt możliwy także pod nr telefonu - 883070678, 683070678, lub za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl Czekamy właśnie na Ciebie!