Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anlamitorum

Dlaczego kobiety głupie są bardziej lubiane?

Polecane posty

Gość anlamitorum

Też macie takie wrażenie? Nie mowie tutaj o kobietach wybitnie głupich ma sie rozumiec, ktorych domeną jest strzelanie gaf na prawo i lewo. Raczej o normalnych zwyczajnych kobeitach, czesto nieporadnych. Odnosze wrazenie ze koebity bystre i inteligentne, a do grzeszace urodą są miesane z blotem.

inteligentne są bardziej wyrafinowane i zadają większy ból wiec po cholere takie, takie co potrafią Cie wykiwac i alibi mają zawsze tkie że nawet Ci CSI się gubią:P oto odpowiedzie zemu głupi się ciesza poważaem;) i są zceściej adorowane:)

Gość jaka mala taka guupia
tak szczerze to nie widze zaleznosci ale jak nie amcie o czym gadac to kazdy temat dobry:O

Gość minetuuu
mam wrazenie, ze takimi kobietami latwiej sie steruje. mozna im mowic i wmowic wszystko i beda kochac nawet jesli delikwent zdradza je w sasienim mieszkaniu i slychac jego jeki. kobieta inteligentna nie pozwoli, zeby byle jaki osiol robil ja w konia i nie pozwoli sobie przede wszystkim na kretyna przy sobie. ot co !

kobieta inteligentna sama będzie to robic co opisany facet w poprzednim topiku;)

Gość anlamitorum
No tak, ale juz nie chodzi tylko o stosunki damsko meskie, ale ogolem. Moja kolezanka, calkeim ladna dziewczyna, udaje troszke zagubiona dziewczynke, choc wcale taka nie jest, mezczyzni zawsze chetnie jej pomoga zagadaja, sa dla niej milutcy i slodcy. Ja takiej nigdy nie gralam, czesto tarktuja mnie ''na rowni'' mowiac male przyjemne rzeczy. chyba warto udawac nieco mniej rozgarnieta ;)

Gość anlamitorum
tzn nie chodzi o stosunkuidamsko - meskie , w wymiarze czysto partnerskim ** :P

Gość jolanta1990
I zawsze te głupie wygrywają programy w TV, Jolka Rutowicz, albo taka jedna durna Bar kiedyś wygrała :o

Gość jaka mala taka guupia
znowu nie wiem o czym rozprawiacie:D myslalam ze chodzi o stosunek ludzi, czytaj mennszczyznow ale nie tylko:P do kobiet troche ogranoczonych:P a wy tu zaraz swoje teorie taakie wysnuwacie, ze wow:D za jak troche glupia udaje, to niby wszystko wmowic jej mozna? noe prosze was, wiecej wiary w te glupsze:P