Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łojaje

Brak świadkowej.

Polecane posty

Gość łojaje

Na świadka biore mojego brata. Ale nie mamy kogo wziąć na świadkową. Narzeczony ma siostrę, ale mieszka na innym kontynencie i praktycznie nie mają kontaktu, więc odpada. Nie mamy bliskich żeńskich przyjaciół, a takie dalsze kolezanki to tez nie bardzo. Zreszą część z nich mieszka daleko. Z moimi kuzynkami też nie mam dobrego kontaktu, bo daleko mieszkają. Zostaje jedynie dziewczyna mojego brata i nie wiem czy wypada tak zaprosić pare na świadków.

Gość pewnie ze wypada
nawet lepiej, nie beda skrepowani wspolnym tancem itp

Pewnie że wypada, może i nawet lepiej, świadek ma zawsze dużo zajęć i jego partnerka przeważnie zostaje w tym dniu "na boku" a tak to razem będą wam pomagac ;)

Gość łojaje
Wg mnie tez by im było raźniej, ale wiem, ze niektórzy sa przesądni i np nie chca przed swoim ślubem stać razem na slubnym kobiercu :) ja tam nie wierze w te brednie, ale czy oni to nie wiem.

Gość na przyklad
wypada jak najbardziej :) swiadek sie ucieszy :)

Gość na przyklad
ee, nie przejmuj sie - oni beda stac za slubnym kobiercem ;)

wypada - my mielismy małżeństwo - tak było praktyczniej

Gość siewypowiemteraz
ja tez miałam siostre z mężem! pewno ze wypada! lepeij ja niz jakąs ciotkę klotkę!

Gość łojaje
uf to fajnie :) Mam nadzieję, ze się zgodzą.

dobry pomysł ale tylkojesli ty akceptujesz ja jako swiadkowa. ja mam podobna sytuacje z tym ze swiadkiem jest brat mojego narzeczonego a ja chcialam wziac na swiadkowa moja kolezanke i wszyscy z tego zrobili wielki problem bo przeciez brat narzeczonego ma dziewczyne, ale sa razem od moze jakiś 10 miesiecy a ja ja widzialam moze ze trzy razyw zwiazku z tym ze nie wykazuja zadnej inicjatywy wiekszej to ja jej nie chce bo to dla mnie calkiem obca osoba a slub za 3 miesiace ..