Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DyingInTheSun

Dlaczego faceci nawet kumplować wolą się z ładnymi..??

Polecane posty

Gość DyingInTheSun

Nawet jeśli są zajęci, ona jest zajęta albo w ogóle nie biorą pod uwagę "czegoś więcej" to wolą rozmawiać i kolegować się z ładnymi dziewczynami. To ich jakoś dowartościowuje?? Ja jestem brzydka i ostatnio zerwałam znajomość z kumplem. Jeśli chciał pogadać u siebie lub u mnie w domu, napić się albo poznać go z jakąs fajną koleżanką, to byłam w porządku. Ale żeby wyjśc ze mną na piwo na miasto czy do znajomych, to już nie... To takie upokarzające...;/

Gość minetuuu
zadawalas sie z kretynem. czas to zmienic.

chrzanisz głupoty nie ma bzrydkich kobiet ;) chyba ze masz nadwagę 100 kg i Twarz morszczuka;) - to bardzo mało prawdopodobne

Gość sirjana
Fakt, ogromna większość facetów ocenia po wyglądzie. Nie ma znaczenia czy jest się koleżanką czy potencjalną dziewczyną. Oni nie znają pojęcia wierność i każdą spotkaną dziewczyną rozpatrują w kategoriach czy dałoby się ją przelecieć. I tak wygląda to ich kumplowanie.

proste faceci bardziej są uczulene na piękno i sztukę dlatego chcą otaczac sie pieknem, normalne u prawdziwi wrażliwych istot;) co innego kobiety kusicielki i tylko intrygi im po głowach biegają:P no poza moją dziewczyną, matką ... ehhh testosteron mi sie przypomiał :D

Gość perche
Bo przebywanie w towarzystwie pieknych kobiet to sposob na dowartosciowanie sie, obojetnie czy to kolezanka czy dziewczyna. Teksty, ze dla facetow liczy sie charakter to tez bzdury. Kiedy bylam dobra, sympatyczna osobka, to jakos malo facetow sie kolo mnie krecilo. Schudlam 5kg(czyli wczesniej gruba nie bylam), zainwestowalam w super ciuchy, fryzure, stalam sie pewna siebie, ale za to troche wredna, kaprysna i zarozumiala i nagle nie moge opedzic sie od samcow:O Ktos wierzy jeszcze w bajeczki, ze liczy sie wnetrze?

faceci zadają sie z ładnymi bo: 1) łatwo mozna przerzucic sie z przyjazni na zwiazek i seks 2) ładna kobieta u boku faceta dowartosciowuje ich 3) rosnie nam prestiz 4) lepiej sie czujemy a co do Ciebie,to nie ma brzydkich kobiet. Są tylko niezadbane lub zadbane nieodpowiednio. Cywilizacja dała Nam wiele sposobów poprawienia urody. Nie mam na mysli żadnych operacji. Zatem ubierz sie ładnie, umaluj z rozwagą, popracuj nad charakterem i stylem bycia , a będziesz mieć facetów z górnej półki. Inne laski będą Ci zazdrościć :)

tak;) poczekaj jak jakiegos faceta lalunia taka super zostawi;) i dajmy an to że bardzo ją kochał, wtedy zacznie lizcyc się dla mniego wnętrze - ale kolezanki adal będzie chciał mec ładne;) wrazliwośc na piekno jest nie do przezwycęzenia;)

Gość Kikikikikisza
Ale czy to wstyd pokazać się z nieatrakcyjną koleżanką?? Cholera, ja znam taką parę przyjaciół, mają po 20 lat - on szczupły, bardzo przystojny, zawsze dobrze ubrany, a ona - jakieś 20 kilogramów nadwagi, krótkie włosy, okulary, zero makijażu, ciuchy byle jakie... Wyglądają trochę dziwnie, ale żadne z nich sobie niczego z tego nie robi. Ale do tego trzeba miec charakter.

Gość Kikikikikisza
Raczej o facecie mówiłam.

DyingInTheSun a nie lepiej było od razu autorko napisac ze zakochałas sie bez wzajemnosci i koles cie olewa :P

Gość DyingInTheSun
Owszem, zakochałam się, ale nie w nim!! Choć fakt, że ten "mój" mnie olał :) Temu kumplowi wręcz szukałam dziewczyny, ale przy tym wydawało mi się, że jest między nami fajna przyjaźń. Ale chyba nie...;/

Gość czytmik424
Bo po co takiej brzydkiej robic nadzieje, ze moze kiedys bedzie z tego cos wiecej. To oczywiscie zart. Juz na tym forum przeczytalem ,ze faceci wola glupie, ze lubia sie kumplowac z ladnymi, ze nie zawracaja uwagi na charakter ... Kto wymysla te wszystkie idiotyczne tematy ? Z kim wy sie zadajecie z jakimis drechami ?