Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniurka1

paczka GLS

Polecane posty

witam dzis prawdopodobnie mam dostac paczke (zamawialam wózek na allegro) paczke ma przywiesc kurier z firmy GLS POLAND dostalam meila z automatyczna wiadomoscia ze wczoraj zostala paczka wyslana i prawdopodobnie dzisiaj dojdzie . jezeli chcem sledzic przebieg paczki to moge wejsc na strone www.gls-poland.com i tam wpisac numer paczki i bedzie napisane . otóż wpisuje nr paczki ale cos niezrozumialego dla mnie jakies rubryki . czy ktos sie na tym zna?? czy ktos moze mi pomoc ??

Gość mama gimnazjalistki
podaj numer paczki to sprawdzimy

Gość często przyjeżdza do mnie
kurier GLS, zawsze jest nazajutrz po wysłaniu przesyłki, u mnie dzwoni do drzwi o 10.30 :)

Gość dałabym ze 2 złote
paczka w doręczeniu czyli kurier ma ją w samochodzie i jedzie do ciebie :)

Gość asdfsfh
a u mnie dziady z gls zamiast zadzwonic to wysylaja rano smsa zeby sie z nimi skontaktowac!! juz 2 razy tak mialam

Gość Dorota1987
Do mnie zawsze dzwonią......tylko pamietaj autorko,że kurier ma ją w samochodzie a moze przyjechac nawet za trzy godziny...mnie gls wkurzyl bo jestem w ciazy i zamiast mi paczke wreczyc w domu to mi ją zostawil na korytarzu

Gość Dorota1987
tzn podpisalam w progu no i zostawil na korytarzu po czym poszedł...dobrze,ze to lekkie bylo bo bym musiala bo swojego L dzwonic

Gość zuza323232
Ja wczoraj odebrałam paczkę od GLS.Też mnie kurier wkurzył.Oczywiście wysłał smsa,że jest paczka i mam się skontaktować,to jeszcze pikuś,ale paczka była za opłatą,więc kazał mi przygotować hajs(oczywiście miałam pieniądze).Przyszedł,dał mi paczkę,zapłaciłam stówą,a ten na mnie z ryjem,że nie ma wydać i że mam iść do sąsiadki albo gdzieś rozmieniać pieniądze.Sąsiadki nie było,więc musiałam lecieć do sklepu,zapłaciłam mu a ten jeszcze miał problem,że mówiłam,że mam kasę a on musi czekać.Cycek jeden,pierwszy raz trafiłam na tak nie miłego kuriera.na dodatek śmierdział prze okrutnie....Fuj!

Gość gość
To normalne że kurierzynie wydająreszty,

Gość Tymoteusz1
A ja nigdy nie miałem z GLSem problemów. Często zamawiam przesyłki do pracy i zawsze dochodzą na czas. Jeśli nie do końca Wam to odpowiada, to na https://furgonetka.pl/gls możecie sprawdzić, czy może jakaś inna firma kurierska będzie dla Was bardziej odpowiednia. Sami się o tym przekonajcie.