Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojna123

nierozumiem

Polecane posty

Gość spokojna123

dlaczego dla faceta jest ważny wygląd przeciesz z ładnej miski sie nie na je a co poszpanowac lubi kumplom że jaką ma fajną niunie buhah najbardziej rozwala mnie to jak facet jest naprawde obleśny a i tak szuka barbi hehehehe każda kobieta jest ładna :):):)zapamietac 2sprawa to czemu ładne dziewczyny śmieją sie ztych gorszych wiem to po moich kumpelach idziemy na miasto a one patrz karolina jaka ona jest szpetna ta dupa az sie płakac chce zero inteligecji bylo by wam przyjemnie jak by sie ktos zwas smial

każdy am jakąs wade ;) i a ażdego jest hak:p tylko zcasem az trudno się powstrzymac ja się widzi kogoś naprawdę szpetnego aby nie uwolnć emocji - no bo sorki nie pomyślisz sobie "jaka ona chuda" patrząc na 300 kg babę , ani tez "jaki on męski" na garbatego zula z obszczanymi spodniami;)

spokojna123 i nie zrozumiesz tego dopóki nie pojemiesz ze faceci sa wzrokowcami :)

regres moze tak ładniej faceci są perfekcjonistami;) zwracamy uwagę na "szczegóły":P

spokojna ale spoko wystarczy ze bedziesz maął coś co przyciągnie wzrok faceta , ładną pupe nóżki, albo figurę, to nawet wtedy twarz Ci daruje;)

Gość spokojna123
no tak ale wiecie nie powinny sie smiac 2 osoby bo to jest chore

to w koncu jaki masz ten problem ? Chodzi ci o facetów patrzacych na wyglad ? Czy moze chodzi ci o twoje kolezaneczki obgadujace inne panny ? a moze to dwa w jednym ? :P

każdys ie śmieje z każdego taka prawda - ludzie to lubą;) kiedyś lubili partrzec jak sie wyżynali w pień panowe a arenie;) trzeba miec świadomość ze z ciebei tez się smieja a wtedy bez zalu bedziesz smiala se z innych;)

Gość ja tez nie kumam
co to znaczy "PRZECIEZ z ladnej miski..." gdzie ty sie obracasz? za bardzo bierzesz sobie do serca przyslowia i inne tego typu bzdety:O poza tym dziewczyna ladna nie musi byc jakas niunia czy barbi jak i w/w wcale nie musza byc ladne

Gość spokojna123
ja tez nie kumam wiem to ale wkurwiaja mnie laski które sie smieja im może byc przykro moze ich niestac na takie ciuchy jak maja niektóre :(a co do facetów heheh ja jestem ładna :P:P:Pale na wygląd nigdy nie patrze liczy sie serduszko

Gość sirjana
Bo najwazniejsze jest to co kumple powiedzą.Jakby się umówili z przeciętną miłą dziewczyną toby na kumplach wielkiego wrażenia nie zrobili.Idioci.

Gość spokojna123
sirjana twoja wypowiedz mi sie bardzo podobała dziekuje ze jestes mojego zdania ale kumpli nie powinno to obchodzic bo liczy sie serce i to jaka dziewczyna jest bo musze byc sliczna a będzie sie puszczac albo odwrotnie facet :(smiechu warte

Gość ja tez nie kumam
wiesz po czym poznac glupiego?? po smiechu jego! zaloze sie, ze takie osoby maja swoje czule punkty, od ktorych odwracaja uwage wysmiewajac innych:O kij im w oko:D

Gość spokojna123
ja tez nie kumam prawda ale oni muszą zrozumiec że zle robią a teraz komunikat do wszystkich nie smiejcie sie z innych jak by wam było jak by sie ktos smial

Gość spokojna123
:(

Gość spokojna123

Gość spokojna123
smieszne

Gość ja tez nie kumam
takim wytlumaczysz tylko lopatologicznie tzn. jedziesz takowym po ich kompleksach i zaraz im rura mieknie;) ale po kiego w ogole zadaawac sie z "czyms' co swoje bolaczki odreagowuje na innych, aaaaa fee!!

Gość spokojna123

Gość spokojna123