Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asajdo89

Zdradziłem...

Polecane posty

Gość Asajdo89

Jestem z dziewczyną.. półtora roku.. Bardzo ją kocham nie wyobrazam sobie bez niej zycia, jest prześliczna, przekochana... ma duze serduszko... :( Zdradziłem ją z przyjaciołką... Gdy moja dziewczyna wyjechała na 2 dni do matki do Krakowa ja zaprosiłem znajomych na małą impreze, było moze z 5 ludzi... Wszyscy poszli i zostałem ja i moja przyjaciołka... no i stało się.. po paru piwach wylądowalismy w łozku... :( Czuje sie okropnie jak ja mogłem to zrobić mojej jedynej najukochanszej dziewczynie... Która tak mnie bardzo kocha i jest zawsze przy mnie... Teraz gdy patrze na nasze łozku czuje straszny bol w sercu, w ogole gdy spie w nim.. straszne mam wyrzuty sumienia nie wiem co ze sobą zrobić.. Ona mi nie wybaczy.. Sama kiedyś mi mówiła że seksualnej zdrady nie wybaczy.. ze za bardzo ja to by bolało.. Musiałem tu sie wyzalic bo.. znajomym gdybym o tym powiedział by mnie zabili....

Gość żalisz się czy chwalisz

Gość Asajdo89
żale, serce mi pęka!!!!!!!!!!!!

Gość więc nic nie mów
i cierp w samotności bo jeśli jej powiesz to....resztę dopisz sobie sam

Gość siewypowiemteraz
takie zycie chłopie! mówi sie trudno! za błedy trzeba płacic! moze wybaczy jak koch! ale powiedz jej sam, bo jak si edowie od kogos innego to bedzie pozamiatane! swoja droga te przyjacióli to niezłe ziółka! ostatnio laska pisała ze koles zdradził ja z jej najlepsza przyjaciółka! moze jednak lepiej nie miec takich przyjaciół!

Gość Asajdo89
Nie wytrzymam sumenie mnie za bardzo gryzie.. zreszta moja "przyjaciolka" chce jej o tym powiedzieć bo to tez ja gryzie..

Gość Asajdo89
Nie wytrzymam sumenie mnie za bardzo gryzie.. zreszta moja "przyjaciolka" chce jej o tym powiedzieć bo to tez ja gryzie..

powiedz jej a pozniej daj jej spokój zdradziłes raz zdradzisz i drugi. Poza tym nie wiesz ze przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna nie ma?!? "super" ta twoja przyjaciółeczka wiedziała ze masz babe a tez sie zgodziła zebys ja przeleciał o Tobie to juz nie wspominam. Pozwól swojej dziewczynie miec kogos kto bedzie jej wart Ty nie jestes

Gość żalisz się czy chwalisz
najważniejsze że ci chooja nie rozerwało

Asejdon ciota jesteś i tyle - tzreba było nie zdradzac a jak zdradziłeś to kurwa chociaz po ęsku ponies konsekwencje a nie pierdosz o żalu w sercu, jakoś w ta noc kurwa Twoje serce nie czuło żalu a kutas sterczał jak rzadko kiedy... tylesą warte twoje slowa Twoje myśli - żenada - człowieka sie ocenia po jego czynach pamiętaj to sobie

Gość mocne nawilżenie
Obrażanie Ciebie autorze nic nie da, juz jest i tak za późno, zachowaj klasę i powiedz jej, przynajmniej ona zachowa resztkę szacunku

Gość Asajdo89
Bardzo ją Kocham nie chce jej stracic...

zdradzilem... nie martw sie,takim jak ty burym kundlom to sie zdarza,nadmierny popęd do suczek w cieczce i zepsuty uklad dowodzenia znajdujacy sie w kutasie:P po chuj tu sie zalisz?:-Oto niezla prowokacja... myslisz ze zaraz znajdzie sie tu grono wspolczujacych ci moherow ktorzy beda pierdolic \"trzeba wybaczac\":-O?! chlop ktory jara sie obcymi babami kochajac jakas kobiete to nie chlop ale pies,zwykly jebany kundelek:-O takim smieciem sie urodziles i takim zdechniesz:-Ochcac ukrucic swiatu cierpienia utop sie w wodorotlenku sodu :D wspolczuje twojej dziewczynie,mysla ze ma chlopaka ktorego nie kreca obce pizdy,a okazalo sie ze ma psiaka zamiast mezczyzne:D zywy,chodzacy kutas:D tyle mam do powiedzenia;) nigdy nie bede szanowac tzw "wilkolakow",pol ludzi pol psow:-O

weź przestań..:o dziewczyna tak sliczna i kochana i co? a koleżanka lepsza? daj mi numer to sam jej powiem i masz z głowy :) dawaj cwaniaczku ten numer..na serio :) :classic_cool: marny prowokator

jezu to jest straszne, jak mój by zdradził to bym mu chyba jaja obcięła, albo on sam by to zrobił, ze wstydu . to że po pijaku to nie rozgrzeszenie. módl się żeby ona się nie dowiedziała, bo ją to tak zaboli że nie masz pojęcia a czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. a jak się dowie to nie wiem...noś ją na rękach, błagaj o litość i staraj się. tylko nie tak od razu teraz bo jeszcze się domyśli

Vampire Asejdon ciota jesteś i tyle - tzreba było nie zdradzac a jak zdradziłeś to k**wa chociaz po ęsku ponies konsekwencje a nie pierdosz o żalu w sercu, jakoś w ta noc k**wa Twoje serce nie czuło żalu a kutas sterczał jak rzadko kiedy... tylesą warte twoje slowa Twoje myśli - żenada - człowieka sie ocenia po jego czynach pamiętaj to sobie oto wypowiedz prawdziwego chlopa a nie skundlonej podrobki takiej jak ty autorze,marna gnido:P

Gość siewypowiemteraz
hahaha! smiac mi sie chce! a wiecie ile jest zdrad! ludzie zyja w nieswiadomosci! takie zycie!

wielki zderzacz hadronów - no w końcu ktoś kurwa coś po męsku napisała;) zgadzam się z Tobą w 100% a potem kurwa przez takie szczyle co se puszczają za suczkami psują reputacje innych facetów

Gość Asajdo89
ta moja przyjaciolka jest strasznie brzydka.. ale to przyjaciolka i nie patrzy sie na wyglad... ;/ Ludzie nie musicie tak po mnie jeechac wie ze zle zrobiłem!!!

jednym czynem zrobiłes tak wiele, bowiem 1) zniszczyłes swą dziewczynę 2) zniszczyłes przyjazn , której i tak nie ma przy takich ukladach 3) zniszczyles siebie wierze, ze spotka Cie kara , wierze , ze powiesz jej , wierze ze poniesiesz konsekwencje naturalna kolej rzeczy

Gość Asajdo89
Chce mi sie znowu płakac... ktoś napisałe ze zniszczylem swoja dziewczyne.................... co ja narobiłem.................. :( Kochanie......... :(

Vampire super ze na tym forum jest czlowiek ktory mysli tak samo jak moj chlopak:) albo baby,puszczaja sie,pieprza a potem jacys debile patrza na mnie jak na suke bo ja tez jestem baba i pewnie ja tez tak robie:-O tak samo i faceci,znajdzie sie jeden psiak co posunie suczke majac kobiete a potem wszystkie baby mysla ze lepiej sie nie wiazac bo moj to pewnie tez taki kundelek i mnie zdradzi z ta czy tamta:-O i nie pierdol ze byles pijany itp ja jak bylam pijana,nawet mi do glowy nie przyszlo zeby sie z kims pieprzyc,po ryju bym dala tak samo jak i na trzezwo:-O no chyba ze ktos jest tak pijany ze traci przytomnosc,to wtedy moze ktos go co najwyzej zgwalcic ale ta osoba o tym nie pamieta bo byla wtedy nieswiadoma! ale ty byles swiadomy kutasie i mimo to zrobiles to. przez alkohol ludzie staja sie bardziej otwarci i mowia i robia to czego nie zrobiliby na trzezwo ,ale chcieliby i po wypicu sa bardziej odwazni na ten czyn:-Owiec tobie pewnie stanalby na widok psiapsiolki suczki nawet jakbys byl trzezwy bez najmniejszego promila:-O chciales to zrobic,krecily cie suki,napiles sie,byles bardziej odwazny,wydupczyles kurwe a teraz szukasz rozgrzeszenia na kobiecym forum!:-O

Gość EwelinkaXxX
nie martw sie o nia znajdzie sobie przystojnego, szanującego, iteligetnego faceta :classic_cool:

asajdo ty kochasz? Co ty pierdolisz? Kochałeś też kiedy stanął ci przy tamtej dziwce? Kiedy ją posuwałeś? Pomyślałeś wtedy choć przez sekundę o swojej dziewczynie? myślałeś o niej kiedy lizałeś tamtą czy wsadzałeś jej paluch w cipę?Jesteś żałosnym gównem,odejdź od niej i nie skazuj jej na bycie z takim śmieciem.

wielki zderzacz i dzięki takim jak Ty jeszcze wierze w to forum;)no mojej dziewczynie tez podoba sie moje myslenie;) a autor prowokuje ale niech ta prowokacja będzie przestrogą - lepiej dzieci nie piszcie tu o zdradach puki vampir użęduje bo nie popuści:P

Gość Asajdo89
niczego, wszystko miałem.. z moja dziewczyna. Teraz czuje ze to wszystko trace.. tyle planów mielismy wobec siebie... tylko to była chwila i ... :o