Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asajdo89

Zdradziłem...

Polecane posty

I dokładnie. Nigdy się nie jest tak pijanym,żeby nie pamiętać,że jest się z kimś...

Gość Asajdo89
i to żadna prowokacja :o

Gość mocne nawilżenie
i co teraz zrobisz autorze? Masz juz jakis plan?

Gość Asajdo89
Ludzie popełniaja błędy Vampir..

"Nigdy się nie jest tak pijanym,żeby nie pamiętać,że jest się z kimś..." to nie do konca prawda, alkohol spełnia rózne funkcję , hamuje i pobudza w zależności od sytuacji , lecz jest tylko czynnikiem modyfikującym nasze zachowanie myślę ze autor pamietał o swej ukochanej, lecz chec seksu zwyciezyla nad sumieniem i wiernoscia a co z tamtą przyjaciólką ? dlaczego nikt jej nie skomentuje , czy ona nie jest niczemu winna ?

pocieszenia sobie szukaj w psychologicznych pierdoleniach tomciaszka, dla mnie liczą się czyny i kurwa blado według nich wypadłeś, moze kurwa czegoś to cie nauczy, ale watpie takie zygowiny sie nie zmieniaja moze 1/100

Gość Asajdo89
No chęc seksu... ale moja dziewczyna tez mi to dawała nie brakowało mi tego nie wiem jak mogłem... z inna to zrobic.. n

dlatego lepiej nie imprezować bez tej drugiej osoby, bo właśnie komuś może się zapomnieć , że jest z kimś.

Gość beka z vempire
vempire niezla z ciebie beka jest :) jestes strasznym internetowym wampirem, a na chodniku dostalbys raz dzwona i byl sie zlozyl 6 razy HAHAHAH

Gość zastanawiam się.........
czy są jeszzce normalni faceci, czy wszyscy sie zachowują jak ty???? jezu, nikomu już nie można ufac???!!!

Vampire , nie znam sie na psychologii, to tylko moje zdanie , zresztą zdradź , to poczujesz to co inni poczuli lub nie poczuli

Gość zastanawiam się.........
pytam, czy wszyscy zdradzaja i nie potrafią utrzymmać na uwięzi swojego "mózgu"?:P

\"ta moja przyjaciolka jest strasznie brzydka.. ale to przyjaciolka i nie patrzy sie na wyglad... ;/\" jezu ale się uśmiałam :D niezła suka z tej \"przyjaciółki\" :P a Ty jak już zdradzałeś to trzeba było zdradzić z \"ładną\" przyjaciółką :D człowieku co Ty masz w głowie??????

zwrócę Wam uwagę jeszcze na takie zjawisko społeczne: kiedy zapytamy się faceta czy kobietę o stosunek do kłamstwa i zdrady , to kazdy z nich powie, że on/ona nigdy tego nie zrobi , ponieważ brzydzi się kłamstwem i zdradą . 100 % ludzi tak powie W takim razie z czego wynikają zdrady ?

"ta moja przyjaciolka jest strasznie brzydka.. ale to przyjaciolka i nie patrzy sie na wyglad... ;/" jezu ale się uśmiałam :D niezła suka z tej "przyjaciółki" :P a Ty jak już zdradzałeś to trzeba było zdradzić z "ładną" przyjaciółką :D człowieku co Ty masz w głowie??????

no to spotkaj sie ze mną na chodniku i sprubuj mi walnąc dzwona;) to zobaczymy , tomciaszek - nei zdradziłem nie zdradzam i kurwa zamiezram sie tego trzymac sama sobie zdradzaj:P

Odpowiesz mi na moje pytania? Jestem ciekawa naprawdę o czym wtedy myślą takie gówna jak ty...

aby była chociaż dobra?:D co do samego zdarzenia... skomentuje to tak jak to robia kobiety tego forum kiedy to laska sie puszcza... zdarza sie :D:D:D

z barku odpowiedzialności i z niedojrzałości emocjonalnej z tego są zdrady - popęd biezre górę - zresztą tomciaszek jak takaś altruistka to zdradż swojego partnera aby móc zrozumieć co czuje autor tematu:P empiryści czasami byli popieprzeni:P

laska co się puszcza majac partnera - to suka facet co się puszcza majac partnerkę - to kundel, psi kutas , ciotunia co chce pokazać że glośno szczeka tak ja oceniam zawsze na początku każda zdrade;)

Vampire , 2 x tych samych błędów się nie popełnia , a jesli drugi raz robi sie to samo to tylko swiadczy o głupocie człowieka poza tym ja staram sie patrzec obiektywnie na takie historie i nie zamierzam nikogo usprawiedliwiac kobiety , mowicie tak jakbyscie nie uwodziły żonatych, nie rozbijały rodzin, nie zdradzały i nie puszczały dla samej checi zaspokojenia swych fantazji i potrzeb

vampire ty moralna ostojo kafeterii :D poniekad podzielam twoj punkt widzenia ale ludzie ktorzy najgłosniej krzycza zazwyczaj potem robia co innego :D miałes kiedys okazje do zdrady?

ja nigdy swojego faceta nie zdradziłam ale zostałam zdradzona (na szczęście już nie jesteśmy razem) i wiem jakie to uczucie i w związku z tym życzę Twojej dziewczynie żeby się opamiętała i znalazła sobie kogoś innego.

miałem i jak panienka zaczynała flirt to kończyło się to na tekscie "widzisz tu na palcu lewej ręki jest maczkiem napisane - odpierdziel sie ten chłopak jest zajęty podpisano wtedy jeszcze Agnieszka:P teraz pisze tam Gosia;)

no to mały ksiaże jestem wyatek:P krzycze najgłośniej i robe tak jak krzycze bo to mnie kręci;)