Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asajdo89

Zdradziłem...

Polecane posty

heh powiem być może żartobliwie , nie trafiłes jeszcze na taką dla której byłoby zdradzic :)

Ja bym bardzo chciala wiedziec o tym, ze moj facet mnie zdradzil. Uwazam, ze powinienes powiedziec o tym swojej dziewczynie. Musisz dac jej wybor, czy bedzie potrafila z tym zyc, czy bedzie chciala odejsc. Ja bym odeszla. A z taka przyjaciolka zerwij kontakt. Nie trzeba bylo soprowadzac do takiej sytuacji, zebyscie zostali sami. Poza tym skoro ona byla brzydka, jak mogles to zrobic?

tak czas pokarze, poprostu nie zdradziłem i mam szczerą nadzieję ze nie zdradzę, czy nie spotkałem tej dla której warto było by zdradzić, możliwe i mam nadzieję ze takiej nie spotkam;)

Gość junuj
No i ma dziewczyna racje, to boli jak skurczysyn... Ja mojemu nie wybaczylam akcji z jego ''orzyjacióleczka'' a sama na dodatek miala chlopaka :o zalosne normalnie. Zdecyduj sie z kim jestes. Wogule sie dziwie twej pannie ze pozwolila Ci miec przyjacióleczke, no chyba ze o niej nie wiedziala to co innego. Jak wiesz ze bedziesz ladowal w lózku z kolezankami jak piajny jestes to po co pijesz? MAsz za swoje...

Gość hahaha smieciem jestes
daj nr swojej teraz juz byłej to jej powiem :classic_cool:

Gość Asajdo89
Nawet zjesc nie moge, moja dziewczyna ma przyjsc do mnie za godzine... serce mi pęknie gdy mnie przytuli.. gdy ja zobacze... gdu poczuje zapach włosow... bicie jej serca.... :o

Gość oj ja tez znam agate szmate
zacznij myslec juz o sobie jako o singlu

Gość makumbbba
zdradziłem... nie maż żadnych zasad, jesteś facetem-nikim, zerem... a mi imponują faceci, którzy nigdy sie nie upijają, zawsze trzymaja fason i mają ZASADY. tak jak Shindler ze słynnego filmu ''lista shindlera''... kto oglądał ten wie. A ty? jesteś śmieciem, dla ciebie liczy sie tylko obecna chwila, nie jesteś dla nikogo ani wzorem ani idolem... Kopa bym Ci dała na miejscu dziewczyny, bo na tyle zasługujesz, ale pewnie ona sie nie dowie [chyba że twoje zachowanie cie wyda] będziesz cierpiał do konca usranych dni. ONA STANOWCZO NIE ZASŁUGUJE NA CIEBIE PAA

Gość karola84111
Nie mów jej nigdy bo to bedzie kolejne swinstwo. Ona nie zaufa juz nie tylko Tobie ale nikomu. Sama to przeszłam tylko ze mój chłopak nie miał sumienia. Nie chciałabym wiedziec jezeli by zrozumiał i wiecej tego nie zrobił.

Chwila czy nie chwila człowieku co wszystkim facetom połozne przy porodzie na łeb powchodziły czy co? co wy rozumu nie macie trzeba bylo myslec o tej ,,przeslicznej, przeukochanej,, jak dotykales ta bardzo CZUŁA przyjaciolke. zal mi takich ludzi jak ty---> a niech cie gryzie sumienie az w koncu calego zje!!!!!!!

ale najezdzacie na tego faceta : po alkoholu ludzie robia duzo rzeczy ktorzych pozniej nie pamietaja. hamulce puszczaja no i moze sie cos zdarzyc. wiem z wlasnego doswiadczenia. no ale stalo sie. trzeba poniesc tego konsekwencje.

Gość żartujesz
depeche15-- boś ty taki/a sam burak jak autor

Gość żartujesz
skoro ktoś wie, ze po alkoholu nie potrafi sie zachować- nie pije dużo. zdrady nie usprawiedliwia nic

tak zgadzam sie. ale nie ma sensu plakac nad rozlanym mlekiem. stalo sie- trzeba poniesc konsekwencje. i wyciagnac nauczke. tylko dziwi mnie ze tyle ludzi tak bardzo krytykuje, jakgdyby wszyscy byli tacy swieci.

Gość żartujesz
bo ja w odróżnieniu od ciebie i autora mam zasady:) taka różnica

Gość żartujesz
chyba ''i wyciagnać wnioski'' a nie '' i wyciagnac nauczke'' lol. no fakt, nad rozlanym mlekiem nie ma sie co użalać, przecież w zsaadzie nic sie nie stało... co nie? Tyle że ja takiego faceta, który dupczył inną mam daleko w 4 literach!

masz zasady? a skad wiesz ze ja nie mam? wlasnie mam zasady, a jedna z nich jest nieocenianie innych , jakozem porzadna katoliczka jestem przeciewko zdradzie a takze wyznaje zasade ' kto niewinny niech pierwszy rzuci kamieniem'.

jaka prowokacja, czym sie nakręcacie?intryga grubymi nićmi szyta, śmiezne.cały ten powielany schemat zdrady z przyjacółką, bo dziewczyna wyjechała akurat do rodzicó, a ja po kilku piwach zdradzilem.Ehh ludziom sie nudzi, znowu prowokacja, zupełnie tematy sie powtarzają i wszystko w tym samym stylu PROWOKACJA, nawet sposób wypowiedzi taki sam,serce z żalu pęknie, ma duże serduszko- tak by napisal facet?śmieszne

Gość MALINKAMALEC
kurwasz i tyle ty jej nie kochasz a twoja przyjaciółka to blać jak jej tez mogła to zrobic jesteście siebie warci !!!!!!!!!!!!!!!!! ochyda

Gość kakauo
słuchaj Stary... nie przejmuj sie hamskimi komentarzami... o ile to nie prowokacja rzeczywiście z Twojej strony to słuchaj: jest racja w tym ze trzeba zachować honor. wiadomo ze to utrudnione jest gdy sie jest zakochanym. ale jak Ją kochasz to pewnie ważne jest dla Ciebie jej szczęście. odważ sie, powiedz jej wszystko jak było i to ze byles pijany bo to tez wazne. doceni chocby Twoja skruche i uczciwość ( mam hope) a nawet jesli nie no to wiesz, prawda i tak wychodzi zawsze na jaw. naprawde wiem jak trudno o racjonalne zachowanie w takim stanie smutnym... noi jak powiesz wszystko to niech juz bedzie jak ona chce. ma prawo wybrac. i jesli nie bedzie chciala juz z toba byc to to uszanuj- w ten sposób jej nie zranisz. i odejdz z godnościa. bo jesli bedziesz ja meczył "wróc do mnie mimo to co zrobilem" itp, (chociaz ona juz zrezygnuje po tym wszystkim) to to tylko pogorszy sprawe- Ciebei pogrąży i ta dziewczyna bedzie sie czuła osaczona. pamietaj ze ona tez jest wolna i moze wybrać. no cóż ja zycze odwagi. badz uczciwy w stosunku do niej i bedzie dobsz:)

Gość powalone kolejne provo
spieprzac stad smiecie prowokanci.nudzi wam sie chyba w domu. wakacje ida to dzieci nie maja co robic ;/

Gość autorze zwiales juz
????????:P

Gość Lepiej powiedz jej o
wszystkim, ma prawo wiedziec. Jesli nie chcesz jej powiedziec bo boisz sie ze ja stracisz to swiadczy to tylko o twoim egoizmie. Juz raz byles egoista, kiedy przespales sie z przyjaciolka i nie myslales jak gleboko ranisz swoja dziewczyne, nie rob tego drugi raz, bo ona nie jest niczemu winna zebys tak ja traktowal. A ma prawo do szczescia, do bycia z kims kto bedzie szanowal ja i jej uczucia.

Gość tgw4uy56j7i58
sytuacja beznadziejna, nie ma z niej dobrego wyjscia. wybierz mniejsze zlo- powiedz jej o tym sam, niech dowie sie od ciebie a nie tej dziewczyny. pozniej jesli ci zalezy przepraszaj, pros, rob wszystko zeby wybaczyla ta zdrade. i nie mozesz juz popelnic nigdy bledu