Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbata cytrynowa

Jaka jest wasza ulubiona reklama?

Polecane posty

Gość a ja a ja a ja
axe piewrsza ich reklama z winda jak młody chłopak wychodzi a wchodzi taki nizutki i fajna laska :) i ta z tym czekoladowym ludzikiem tez :D i jeszcze biedronki z ogorkiem i ziemniakami haha wypass :D

Gość ta ostatnia jest superrrrrrrrr
:-D

Gość kitikat56756
fajna jest reklama canal + . -Dzieci, wychodzimy, rekiny płyną. - jeszcze trochę mamusiu... -okeej

Gość Ups...........................
Ta reklama z tym chłopakiem co zadręcza ojca pytaniami. :-D

W stopce :D. A mnie z kolei ten chłopak tak wnerwia, że prawie mną rzuca o ścianę, jak go widzę :O

Gość mega mega problem
reklama Plusa: Zaniose! nieeee zaniooooseee... Zaniose!!!! druga reklama plusa: Oby ci się stopa nie usunęła z klapka, na przykład na szyszkę :) Ikea: Jak byłeś mały to lubiłeś siedzieć na podusi :) Ikea: Sucho ma ta palma! No i Sru :)

Gość ebenezer
a ma ktos link do reklamy tp ........graja w sieci moge zagrac z nimi w sieci.....reklama jest super

ogólnie- reklamy z mumio- znamienita ich czesc była naprawde w porzadku :) ( obys uderzajac sie w łokiec nie natrafił na miejsce które czyni prad :D ) "fru sru" tez ok i chodzi za mnie jedna reklama, ktos kiedys o niej napisał ze jest szowinistczna-to była reklama jakiegos piwa, chyba na poczatku była pokazana butelka, a na koncu okazało sie ze była postawiona na ledzwiach kobiety podczas seksu. widział ktos moze ta reklame ? nie wiem jakie to piwo było... :o

fajną zrobili reklamę coca coli zero czy jakoś tak ;) babka z faciem po upojnej nocy, kobitka idzie pod prysznic a tu do drzwi dzwoni jej tatusiek wyraźnie wkurzony :)Facet pije pepsi i nagle zjawia się wojsko czy cuś i mig sprzątają mieszkanie (ścielenie łózka wymiata i uciszanie psa też) nie mogę z tej reklamy :D

Gość a ja ostatnio uwiebiam
tę z łodzią podwodną. Bodajże plusa. zawsze się uśmieję :P

Gość radosnaa
Haha reklama żabki mnie rozbawila do lez a szczególnie pelna wersja i "place rachunki" i jeszcze bezcenna jest mina kobiety która mówi ciii do kota który zrzucił twaróg zrobiony przez jej koleżankę:D