Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wiecie może...

Szpital Medicover Warszawa

Polecane posty

Gość czy wiecie może...

Czy wiecie może kiedy zostanie otwarty szpital Medicoveru w Warszawie i ile będzie tam kosztować cesarskie cięcie? Wiem, że planowano otwarcie na lipiec, ale na razie na ich stronie konkretnych informacji brak.

chyba w damianie na stronie maja cennik, to sprawdz sobie cena bedzie pewnie porównywalna

Gość czy wiecie może...
Właśnie też tak myślę, że raczej ceny będą porównywalne z Damianem, tym bardziej, że szpital będzie dysponował lepszym sprzętem. Szkoda w sumie bo tylko w Warszawie są takie chore ceny.

Gość ela444
Państowe szpitale sa najlepsze jak się ma znajomych lekarzy to prywatne kliniki sie nie umywają!!!!

Gość uykla
leczę się w medicoverze i mam złe zdnaie o tamtejszych lekarzach. Od trzech tygodni byłam przeziebiona, byłam u 3 lekarzy w medicowerze, dostałm apap, gagrgarin i krople do nosa. na koniec z powodu bólu zatok poszłam do lekarza w państwowej przychodni który złapał się za głowe i natychjmiast przepisał atybiotyk. nie musze dodawać że od razu przeszło. nie wiem czy lekarze w medidowerze maja jakis antybiotykowstręt? |Co tanm niech sie pacjet meczy byleby antybiotyku nie dostał....

Gość heloł
do porzedniej wypowiedzi : he he moze na modłe zachodnią wiesz... bo ja np mieszkam w uk i tu antybiotyk podaje sie w przypadku kiedy na prawde jest taka potrzeba, ja juz nie raz bylam chora i to dosyc ciezkie przeziebienia i grype przechodzilam i ani razu nie przypisano mi antybiotyku, wiec szykujcie sie ze ta 'modła' juz nadciaga do polski! i wiecie co, mysle ze to jest racja a nie na byle katarek szpikowac ludzi antybiotykami, tak sie tworzy wiecznie chora nację gdzie ludzie co chwila łapiaj jakies infekcje!