Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wila.

Idzie ktoś do ogólniaka?

Polecane posty

Bo mam pytanie: przy dostarczeniu świadectwa i zaświadczenia o wynikach egzaminu gimnazjalnego do nowej szkoły trzeba zanosić zdjęcia i coś jeszcze? Proszę o odpowiedź :)

Kiedy ja zanosiłam to razem ze zdjęciem i na rozpoczęcie roku szkolnego miałam gotową legitymację:) W sumie nic więcej sobie nie przypominam, chyba tylko, że na początku roku szkolnego trzeba bylo przynieść higienistce jakieś papiery, które w gimnazjum na koniec roku oddawala nam gimnazjalna higienistka:) A tak poza tym to może warto by było udac się do sekretariatu i zapytać, ot tak dla pewności:)

Dzięki! A wiesz może, czy na profil językowy trzeba zdawać jakieś dodatkowe egzaminy?

Hmmm...tego nie wiem. U mnie w szkole ci którzy się dostali, piszą taki test z angielskiego tylko, żeby się dowiedzieć jaki mniej więcej poziom, jak ludzi porozdzielać po klasach. Ja mam 2 języki: angielski i francuski, ale testów żadnych nie miałam ( poza tym z angola). Reasumując, nie mam pojęcia:P Ale jak się uczyłas jakiegoś języka wcześniej i teraz bedziesz miec egzamin to raczej nie powinno byc problemow;)