Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselna pytajniczka

Która sukienka lepsza na wesele?

Polecane posty

Gość weselna pytajniczka

Kochani, mam problem i liczę na wasze porady. Niebawem jest wesele na które zostałam zaproszona, żeni się kumpel mojego partnera. Która z tych dwóch sukienek jest według was bardziej odpowiednia na tę okazję? Nie jesteśmy świadkami tylko zwykłymi gośćmi weselnymi, chciałabym wyglądać dobrze ale i stosownie. sukienka nr1: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b335ca2ca25db8d.html sukienka nr2: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f9619523261f103.html A może w ogóle powinnam iść w takiej do ziemi? Poradźcie proszę.

Gość alinkaaa
ta niebieska jest super

Obie ładne ale ja bym poszla w sukience nr2 bo bardziej mi sie podoba :)

Gość Zdecydowanie sukienka numer
3, czyli szukaj dalej...

Gość majkie
obie jakieś takie bie za bardzo. Z dwojga złego 2. Ale jak ktoś zauwazył nr 3 zdecydowanie.

Gość babeczka40
stanowczo niebieska

Gość jcagodksdv
Ta niebieska strasznie bieliźniana. Fioletowa fajna, jeśli założysz do niej czarne bolerko, najlepiej z krótkimi rękawami - sporo odkrywa.

Gość weselna pytajniczka
Dziękuję za podpowiedzi :) Dodam jeszcze że mam włosy brązowe z rudawym połyskiem i dość bladą cerę, więc nie bardzo wiem, która lepsza...

Gość weselna pytajniczka
biologgg tak, Senna Wiedźma idzie na imprezę :D A że ja taka nie bardzo imprezowa, to i dylematy się pojawiają...

Gość weselna pytajniczka
chyba pozostaje mi kupić po prostu nową... może jakaś zielona?

ja tez mam blada cere i rude wlosy i powiem ci xze przynajmnij MI, w niebieskiem paskudnie. uwazam ze ts fioletowa jest bardziej z klasa.. Jesli jest za krotka, zawsze mozna ubrac czarne rajstopy i wtedy nie bedzie sie ta "krotkosc" tak rzucac w oczy. ZUAFAJ MI wez fioletowa;) Niebieska serio jest taka trochr hmm nie na to okazje mi sie wydaje

Gość weselna pytajniczka
zawsze pozostaje Błogosławieństwo Allegro :D Ale tam to z kolei kicha z rozmiarami, bo bez mierzenia to za bardzo nie lubię kupować ubrań... ech ciężkie życie baby.

druga zdecydowanie pierwsza sie nie nadaje na wesele w lato taka strasznie ciezka sie wydaje

Gość wiśniowa nalewka babuni
Raczej wybrałabym fioletową plus jakieś fajne bolerko, niebieska przypomina mi koszulę nocną.