Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadwiga22

Prosze o pomoc!!

Polecane posty

Gość jadwiga22

Od dwoch miesiecy staram sie z moim meżem o dziecko i jak narazie nic niewychodzi.jestesmy mlodym małzenstwem mamy po 22 lata.niewiem dlaczego tak jest. lekarz powiedzial zeby kochac sie jak najczesciej o kazdej porze dnia i tak robimy.moj maz w wieku 15 lat mia usuwanego torbiela z jadra czy to moze miec jakis wplyw na to czy to moze moja wina?? okres dostalam teraz 20 dni od ostatniego.zawsze mialan nieregularny to tez ma pewnie znaczenie ale stasramy sie kochac jak najczesciej.pomożcie

Gość michulek
po pierwsze. jezeli sa tak nie regularne miesiaczki... to najlepiej isc prywatnie do ginekologa i on za pomoca usg obliczy ci dokladnie kiedy bedziesz miala jajeczkowanie i kiedy dokladny dzien kiedy jajeczko sie uwolni. i bedziesz wiedziala ze przed tym dniem musicie sie kochac min. 2dni w ten i 2 dni po. kobieta tak naprawde jest plodna tylko przez 24godziny. dni przed i po sa podane jako plodne poniewaz jezeli sa sprzyjajace warunki w macicy to moga one tam przezyc ok 2dni. niektore zrodla podaja ze nawet do 5dni. moj lekarz twierdzi ze 2to jest max opcja. po drugie zeby stworzyc idealnewarunki czyli. zeby sluz dni plodnych byl wystarczajaco lepki i gesty polecam ci tabletki a dokladnie kapsulki z WIESIOLKA. spróbuj to. do tego jest jeszcze jakis lek bez recepoty ziolowy ktory jest podawany kobietom ktore maja duzy problem z napieciem przedmiesiaczkowym. a dodatkowo pomaga on w rozwoju i umocnienia cialka zoltego. wiec jak polaczysz te dwa leki i pojdziesz do gina na usg.... bedziesz miala 2xwieksza szanse. zapytaj o ten lek w aptece a napweno ci powiedza. znam 2 dziewczyny ktore nie mogly zajsc w ciaze i po tej kombinacji zaskoczyly za 1 razem :-) ja sama osobiscie ja stosuje 1m-ce i staram sie 3 dni :-) lek mam niestety w domu a jestem w pracy i nazwy ci nie moge podac. pozdrawiam i powodzenia