Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakfapfkalskdf

co było wczoraj w M JAK MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość fakfapfkalskdf

oglądał ktoś?

Gość mjakmilosc
bardzo całuśny odcinek wczoraj był: - Grażyna pocałowała Marka - Tomek Małgosię - Szymon panią sędzinę a poza tym Jaroszy powiedział Hance, że to on prowadził samochód i to przez niego zginęli jej rodzice.

Gość mjakmilosc
A i owszem to są pierdoły. Z tym serialem jest tak, że wystarczy obejrzeć go raz na pół roku i wiadomo o co chodzi :) zupełnie jak moda na sukces

Gość bezradna galaretka
nie wiem, nie oglądam seriali:P

Gość fakfapfkalskdf
a ja oglądam seriale, w przeciwieństwie do ludzi którzy też je oglądają, ale wstydzą się do tego przyznać, bo nie wiedzieć czemu uważają to za zajebistą ujmę na honorze :) wszystko jest dla ludzi - seriale też :P to Gośka i Tomek wrócili do siebie?? YEH :D

Gość dla niego i dla mnie i dla nie
Gośka czekała na telefon od Tomka z nadzieję, że zadzwoni i powie jej co kolwiek zajmie jakieś stanowisko w sprawie dziecka. Nie wiedziała, że chłopak nie zobaczył zostawionej przez nią wiadomości. Gośka dostała maila od Grzegorza z ponownym zaproszeniem do Francji. Wkurzona, że Tomek się nie odzywa rzuca telefonem o ziemię, a sama pakuje walizki. Przychodzi Marta - stara się przekonać siostrę, ale ta jest nieugięta. Wyjeżdża. Marta jedzie do Tomka. Robi mu wyrzuty, krzyczy na niego i gani za jego nieodpowiedzialne zachowanie ten dopiero teraz dowiaduje się o dziecku. Zagląda do koperty widzi USG. Jedzie na deszczową. Ale Gosi już nie ma. Otwiera Piotrek, ale nie wie gdzie pojechała Gośka. Tomek jej szuka jedzie do Izki. Ale Izka też nie wie gdzie jest Gośka nie mogą się do niej dodzwonić. Gosia przyjeżdzą do Grabiny pożegnać się z rodzicami. Barbara po kryjomu dzowni do Tomka. Lucek udaje ból brzucha i mówi, że zupa była niedobra i, że się zatruł prosi Gosię by została. Potem Baśka też narzeka na żołądek byle jak najdłużej zatrzymać Gosię. Ale Gosia się nie daję przejrzała ich i się żegna. Chcę wsiadać do samochodu, ale podjeżdzą Tomek. Wyznają sobie miłość. Przytulają się całują. Rodzice dowiadują się o ciąży i podglądają przez okno zakochaną szcześliwą parę. Marta i Szymon spędzają razem noc. Marta mówi, że każdy powinien być czery co do uczuć pod wpływem tych słów Szymon wyznaje jej miłość. Ona nie odzwajemnia tego wyznania. Ale po namyśle idzie do niego i zaczynają się całować dalej już wiadomo.. Hania dowiaduje się, że to Jaroszy prowadził samochod kiedy zgineli jej rodzice. Jest zła i wsciekla krzyczy Jaroszemu ze go nie nawidzi i wybiega z placzem z jego domu. Jednak oprzytamnia i wraca. Przypomina sobie, ze on choruje na serce i chce sprawdzic w jakim jest stanie. Ale Jaroszy znika. Szuka go POlicja - bez śladu. Łukasz oddaje pierwsza wyplatę matce gdy slyszy jak henio narzeka ze źle im sie powodzi.

Gość a nie oglądałam
nie oglądałam zapowiedzi, co będzie w odcinkach po wakacjach. Mógłby ktoś powiedzieć? Będę wdzięczna :)

Gość fakfapfkalskdf
cholera :O tak chciałam obejrzeć odcinek, w którym Małgośka powie Tomkowi o dziecku :O ale mi siostra plany pokrzyżowała, niewdzięcznica jedna :O

Gość fakfapfkalskdf
powtórka!! yes! yes! yes! :D tylko szkoda, że w pracy jestem :(

Gość a nie oglądałam
ale mógłby ktoś powiedzieć, co było w zapowiedzi? :)

Gość fakfapfkalskdf
gdybym wiedziała to chętnie bym napisała :) a w niedzielę z rańca chyba też lecą powtórki, tak?

Gość dziewki hejka
macie jeszcze w sobote i niedziele rano

Gość a nie oglądałam
tak, tylko chyba starszych odcinków :) ale w wakacje to same powtórki. patrz w okolicy 25 sierpnia :D wtedy pewnie będzie ten odcinek :P

Gość a nie oglądałam
a tak w ogóle to Gosia nie powiedziała mu o ciąży, tylko przez nieporozumienie zrobiła to Marta :P

Gość fakfapfkalskdf
no mniejsza z tym kto komu :D ważne, że się Tomek dowiedział i jest haapy end :D