Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie o łożysko

tez macie 2 kocyki cienki i grubszy?

Polecane posty

Gość zapytanie o łożysko

kupiłamkocyk cieńszy i jeden taki mięsisty super fajny i ciepły. Mój mąz ma ochotę pod niego się wsunąć:) Czy myslicie ze oba się przydadzą? w jakich momentach uzywac kocyka? w łózeczku będzie roże, będzie kołderka oczywiście. Myslałam ze kocyk jeden wezmę do szpitala wraz z rozkiem. Od tak by zakryć ogólnie całośc kocykiem. Nie wiem tylko jakiego w jakim celu uzywac kocyka.dziecko bedzie jesienne.

Gość zadzwiajace jakie ludzie
potrafia miec problemy..

Gość hmmmmmmmmmmmmmk
jak w jakim celu używać kocyka???:P jak dziecko zaśnie w domu czy spacerze to przykrywasz.Nie zawsze trzeba śpiwor,rozek dla mnie to porażka,wolę kocyki.Mam chyba z 5.Kocyk mogę rozłożyć na podłodze czy łóżku i dziecko leży sobie na brzuszku czy bawi się.Przecież kocy nie kupuje się na miesiac

Gość zapytanie o łożysko
wszystkie jakie miałam problemy sa już rozwiane, więc teraz pytam o zwykłe przyziemne rzeczy. czy to zle?

Gość zapytanie o łożysko
no własnie, tez mi sie wydaje ze kocyk sie na dłuzej przyda. czyli dobrze ze mam dwa. Aha a taki kombinezonik z polarku tez kupiłamjeden. czy zakładając go na chłodniejsze dni to tez trzeba przykryc kocykiem? pewnie tak, no albo rozłozyc rożek i zrobić z niego kołderkę?

Gość ten temat to
porażka dnia o co jeszcze kurwa ludzie zapyatja na forum?! autorko a jak robilas dzieciaka to tez sie razdialas na forum ja to sie robi??? no żesz kurwa

Gość zapytanie o łożysko
poco sie unosisz? tu sa rózne dziwne pytania typu, spałam z chłopakiem czy jestem w ciązy. Własnie zjadłam wiśnie bo miałam ochotę. Czy juz naprawde nie mozna zapytac o kocyki nawet?

Gość hmmmmmmmmmmmmmk
też będę miała dziecko jesienią,ale 3 nie pierwsze więc może dlatego nie kombinuję za bardzo:P Śpiworek z polarku przyda się na pierwszy miesiac jesieni,do tego trzeba raczej kocem przykryć,zależy jakie będą temp. Potem masz zimowy kombinezon,ale koc też musowy,chyba że na dwór nie planujesz wychodzic.

Gość zapytanie o łożysko
3 dziecko to juz nie panikujesz, moje 1 więc podniecam się wszystkimmam tylko polarkowy kombinezon .zakładam ze w mrozy nie bede wychodzić. ewentualnie na szczepienie.

Gość hmmmmmmmmmmmmmk
nie planujesz całą zimę wychodzić??????????będziesz miała wiecznie chorowitego dzieciaka.Ja wychodziłam z dzieckiem zawsze,codziennie,jak padało to siedziałam pod zadaszeniem,ale na dworze.Dzieciaki mam zdrowe.Nie wyobrażam sobie siedzieć uwiązana całą zime w domu.Chyba musisz to przemyśleć

Gość co ja moge
a jakie masz te kocyki? wklej linka ja mam na razie jeden do wózka na materacyk i jeden cienki do przykrycia zastanawiam się czy kupic kolderke do wózka

Gość To fatalnie że zakładasz że w
mrozy będziesz siedziała z dzieckiem w domu :O Niby skąd takie założenie? Przy lekkim mrozie nie ma żadnych przeciwskazań do wychodzenia, a jak najczęstsze wychodzenie z dzieckiem jest wręcz wskazane. Ostatnio zimy są słabe, ale bez zimowego kombinezonu jednak się nie obędzie

Gość zapytanie o łożysko
myslałam,ze jak bedzie mrozno i ulewy będą to otworze okno i postawie przy nim dziecko, ale samej z nim nie wiem czy zechce mi sie chodzic w ulewe i sniegi po kostki. Kocyk mam taki jakby cienki polarkowy , i taki grubszy mięsisty fajny. Nie kupowałam go na allegro tylko w sklepie. Ten cienki kupiłam na allegro i liczyłam ze będzie nieco grubszy a jest naprawde cieniutki.Niech juz bedzie.

Gość zapytanie o łożysko
bede miała wózek w którym jest juz jakby wyscielany materacyk materiałem więc nie bede wkładała dodatkowego kocyka. Wsadze tylko dziecko w kombinezonie, okryje kocykiem i już.

Gość hmmmmmmmmmmmmmk
jak sobie chcesz.Dla mnie to byłby koszmar siedzieć 24/h w domu.Lepszy samotny spacer niż siedzenie pół roku w domu.

Gość zapytanie o łożysko
ej, ale jakie pół roku? tylko w dni kiedy leje straszna ulewa i sa sniegi na chodniku ze przejechac sie nie da i w oczy sypie snieg. Jak otworze mu okno to tez sie tlenu dziecko nałyka.

Gość hmmmmmmmmmmmmmk
a w te pozostałe dni zimy muisz mieć w takim razie kombinezom gruby zimowy.

Gość zapytanie o łożysko
a ten polarkowy co mam jest gruby, wyscielany na grubo. Tylko poprostu nie jest z ortalionu. No ale i tak bedzie mu ciepło zakładam. Ubiorę go w dresik, rajstopki, body, czapeczkę, włoże do tego kombinezonu ocieplanego z polaru, okryjegrubym kocykiem lub kołderka z rożka, i zasłonie okryciem takim przeciwdeszczowym. Mysle ze nie zmarznie . A jak juz mówiłam w wielkie deszcze i mrozy bedzie dziecko przy otwartym oknie się wietrzyło.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmk
no cóż ,samo życie ci pokaże jak to jest:)

Gość adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilkanaście doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni Dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com