Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Co to znaczy, jak z pomarańczowej robi się nagle w niebieskie paski i zaczyna migać? :O Co za grom :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dskfeifj Napisano Czerwiec 17, 2009 tzn, że zgrzeszyłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Heheh :D Tyle że ja nigdy nie grzeszę, więc musi być inne wyjaśnienie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grzeszysz grzeszysz Napisano Czerwiec 17, 2009 tylko tutaj świętą udajesz ale grzeszysz nawet na kafeterii Twoimi balaniukami które wypisujeszz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Kto mi wytłumaczy? :o :O :O :O :O Denerwuję się, kiedy ta zapora miga i tracę chęć na pisanie na forum :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grzeszysz grzeszysz Napisano Czerwiec 17, 2009 spirdalaj stąd i zajmij sie czyms pożytecznym albo gon koty co ci żarcie zjadły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Ile czasu mam jeszcze czekać na wytłumaczenie, co to za miganie :O :O :O Co za grom :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Tłumaczycie czy nie?! :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Hallo, drogie dzieci, jestem niekumata w komputerze, to nie po Bożemu nie wytłumaczyć :o :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sexi prowokatorka Napisano Czerwiec 17, 2009 ja ci powiem bo tez mam zaporę PC Tools Firewall Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 No to gadaj, bo denerwuje mnie to miganie :o :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sexi prowokatorka Napisano Czerwiec 17, 2009 spokojnie.. bez nerw.. Złość urodzie szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach