Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wiolkaaaa

wpadlam w depresje z powodu braku pracy

Polecane posty

Go艣膰 ewelekaaaa
ja tez teraz zamiast szukania pracy zajmuje sie szukaniem kursu angielskiego. wyjedzam stad. moze i nie dostane fajnej pracy, moze i bede ponizana (mimo ze mam mgr) ale tutaj tez bym pewnie byla - bo nie ma to jak pan i wladca urzedu czy czegos tam innego. tylko ze zagranica bede mogla odlozyc pieniadze, a tutaj chyba tylko je pozyczac mimo pracy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 polka polka
nie zamierzam wegetowac w Polsce za amrne grosze i odmawiac sobie jedzenia w imie czego??????? zyc nadzieja ze moze sie cos trafi lepszego? a jak sie nie trafi? nadzieje bywaja zludne , w Pl licza sie przede wszystkim znajomosci ale Tobie zycze powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akbyr8
ja niestety nie mam znajomych ani rodziny za granic膮 wi臋c nawet nie mam co marzy膰 o wyje藕dzie...:( nie wiem co bedzie jak nie znajde pracy..:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zaproszenie do wsp贸艂pracy
www.zarabiajwinternecie.u2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuuuzzzuu
mam to samo....za艂amka.........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawskaaaahhhh
bezrobotna od 4 miesi臋cy mgr + podyplom贸wka, bez szans :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wywalone na wszystko
Bezrobotny od 8 miesi臋cy...mgr ekonomii...szanse zanik艂y ju偶 dawno :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobra oferta jest tu
www.zarabiajwinternecie.u2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polski-bux.pl
http://www.polski-bux.pl/?r=piotrekr81 W Polski-Bux.pl, otrzymujesz wynagrodzenie za odwiedzanie stron reklamodawc贸w (p艂atnych ink贸w) Ka偶dy klik warty- 0,10z艂 Ka偶dy klik poleconego warty- 0,12z艂 Codziennie minimum 25 reklam. Wyp艂ata na kotno bankowe oraz PayPal Wyp艂ata ju偶 od 100z艂 Gratis przy rejestracji dostaniesz 6 z艂 Przyk艂adowe zarobki Odwiedzasz 25 reklam dziennie = 2,5z艂 20 poleconych klika 25 link贸w dziennie = 50,0z艂 Dzienne zarobki = z艂 Tygodniowe zarobki = 357,5z艂 Miesi臋czne zarobki = 1470z艂 Przyk艂ad powy偶ej bazuje na 20 poleconych i 25 reklamach dziennie. Reklam b臋dzie wi臋cej, a co je偶eli b臋dziesz mia艂 wi臋cej poleconych ? www.polski-bux.pl/?r=piotrekr81

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracka mi艂a i przyjemna
Zarz膮dzaj膮cy Systemem Web zatrudni osoby w pe艂nym lub niepe艂nym wymiarze czasu do pracy w domu. Je艣li posiadasz komputer i do艣wiadczenie w 艣rodowisku Internetowym, pomog臋 Tobie zarobi膰. W celu uzyskania pe艂nych szczeg贸艂贸w skontaktuj si臋 ze zmn膮 pisz膮c na adres: mail.praca@wp.pl Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Ludziska nie 艂ama膰 si臋!! Tutaj liczy si臋 przede wszystkim cierpliwo艣膰.. Ja w czerwcu sko艅czy艂am studia.. Pracy szuka艂am ju偶 od ponad roku, poniewa偶 czu艂am, 偶e umia艂abym j膮 pogodzi膰 ze studiami... Nic nie mog艂am znale藕膰.. Liczb臋 wys艂anych CV mog艂abym liczy膰 ju偶 chyba w tysi膮cach, bo setki to za ma艂o.. I wiecie co? Pewnego dnia szcz臋艣cie si臋 u艣miechn臋艂o.. Od 3 miesi臋cy pracuj臋, nied艂ugo ko艅cz臋 okre艣 pr贸bny i b臋d臋 mia艂a normaln膮 umow臋- szefowa ju偶 mi to powiedzia艂a. Wa偶ne jest jedno- wytrwa艂o艣膰. Pozdrawiam i 偶ycz臋 szybkiego znalezienia fajnej pracy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To dzia艂a
ZAR脫B 15,000 Z艁 W JEDEN MIESI膭C! Ta strona zarobi dla Ciebie 15,000 z艂! Zamykaj膮c j膮 "wyrzucasz" 15,000 z艂. Przeczytaj t臋 stron臋 do ko艅ca a gwarantuj臋, 偶e nie po偶a艂ujesz! Naprawd臋 warto! Jedyne, co musisz zainwestowa膰 to 5 z艂 i 20 - 30 minut jednorazowo. Zarobisz jak ka偶dy, kto bierze w tym udzia艂 ok. 15000 z艂 w okr膮g艂y miesi膮c! (ja dok艂adnie zarobi艂em 23914 z艂 w miesi膮c bo po艣wi臋ci艂em 3 godziny a nie 30 minut! Op艂aca艂o si臋). Ten spos贸b wymy艣li艂 Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na 艣wiecie, kt贸ry w dodatku nie ma pracy... i tak si臋 rozesz艂o a偶 trafi艂o do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to 艂atwe i proste, ale je艣li nie masz teraz 5 minut 偶eby spokojnie o tym przeczyta膰 zapisz adres tej strony i wr贸膰 do niej kiedy b臋dziesz mia艂 czas : ) Tak wi臋c pomy艣l czy warto si臋 troszk臋 zaanga偶owa膰 zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy? To zale偶y tylko od Ciebie! Ja waha艂em si臋 bardzo d艂ugo, ale w ko艅cu si臋 zdecydowa艂em. Przecie偶 5 z艂 to niewielkie pieni膮dze, nawet jak je strac臋 to tego nie odczuj臋. I wiesz, co? Moje konto wci膮偶 ros艂o i dalej ro艣nie. Jak tak dalej p贸jdzie, to zostan臋 milionerem! Czy jest to mo偶liwe?! To smutne, 偶e tyle os贸b musi ci臋偶ko pracowa膰 aby utrzyma膰 dom i rodzin臋, lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Jestem bardzo wdzi臋czny temu, kto przedstawi艂 mi ten pomys艂, i ciesz臋 si臋, 偶e zdecydowa艂em si臋 spr贸bowa膰 i zainwestowa膰 pieni膮dze po to by same pracowa艂y na mnie. Nigdy nie zarobi艂em mniej ni偶 14 000 z艂 z ka偶dej okazji. Teraz udowodni臋 Ci, i偶 jest to LEGALNY BIZNES! Nie musisz niczego sprzedawa膰! Nie musisz konsultowa膰 tego z przyjaci贸艂mi, rodzin膮 czy kimkolwiek (chyba, 偶e chcesz). W dodatku, je艣li jeste艣 nie艣mia艂y(a) to problem masz z g艂owy - bo nie b臋dziesz mie膰 bezpo艣redniego kontaktu z drugim cz艂owiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma r臋k臋 na pulsie mo偶e osi膮gn膮膰 sukces i wzbogaci膰 si臋 o kilkadziesi膮t tysi臋cy z艂otych. Je艣li wierzysz, 偶e ka偶dy ma swoje pi臋膰 minut to po prostu zr贸b krok po kroku tak jak jest to napisane poni偶ej! To Twoja szansa na zmian臋 Twojej przysz艂o艣ci! To jest NAJTA艃SZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieni臋dzy przez Internet w tak KR脫TKIM czasie. Ok., wi臋c. ZACZYNAMY! NIE wa偶ne ile masz lat. NIE potrzebujesz specjalnej wiedzy lub talentu. NIE musisz przegl膮da膰 stron internetowych, NIE musisz nigdzie dzwoni膰 czy klika膰 w bandery, NIE b臋dziesz tak偶e p艂aci膰 za reklamy itp. Wszystko, czego potrzebujesz to: - Konto w banku ( Internetowe, lub nie ) - Oko艂o 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! Je偶eli masz minimum 13 lat, to mo偶esz za艂o偶y膰 swoje w艂asne konto w banku. Nie wierzysz To wejd藕 nawww.mbank.pl i znajd藕 ofert臋 izzyKonto. Zobaczysz, 偶e maj膮c zaledwie 13 lat mo偶esz mie膰 ju偶 w艂asne, prawdziwe konto w banku. A oto moje instrukcje: KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, 偶e aby co艣 otrzyma膰 musisz co艣 od siebie da膰! Wi臋c pierwsze, co musisz zrobi膰 to zainwestowa膰 TYLKO 5 Z艁. Jak m贸wi Robert T. Kiyosaki - "je艣li nic nie zainwestujesz – nic wi臋kszego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabia膰! Tak, wi臋c: 1. Przelej 5 z艂 na PIERWSZE znajduj膮ce si臋 poni偶ej konto bankowe tytu艂em: "Prosz臋, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHC臉, 呕EBY艢 WIEDZIA艁(A), 呕E JEST TO PO TO, ABY UTRZYMA膯 TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawd臋 proste! Gdy przelejesz 5z艂 na pierwsze konto z poni偶szej listy, to mo偶esz ju偶 si臋 szeroooko u艣miechn膮膰 .• Nie wiem czy wiesz, ale ju偶 czerpiesz z tego programu wielkie korzy艣ci. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 48 1140 2004 0000 3502 4690 7322 2. Nr konta: 22 1140 2004 0000 3102 4776 5175 mbank 3. Nr konta: 97 1140 2004 0000 3702 5056 9547 4. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1143 4990 0016 5. Nr konta: 95 2490 0005 0000 4000 0017 1088 PAMI臉TAJ! Wp艂a膰 5 z艂 na konto nr 1. i jako nazw臋 odbiorcy wpisz "xxx" ze wzgl臋du na ochron臋 danych, a je偶eli dobrze przepiszesz numer konta to pieni膮dze i tak dojd膮! KROK 2 2. Gdy ju偶 przela艂e艣 5z艂 na konto znajduj膮ce si臋 na 1. miejscu listy, nast臋pna rzecz, jak膮 musisz zrobi膰 to skopiowa膰 tekst z tej strony, nast臋pnie konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwaj膮c konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA POZYCJ臉 NR 1, PONIEWA呕 SAM NA TYM STRACISZ! ZAPEWNIAM CI臉! Robisz to wszystko po to by wys艂a膰 ten ca艂y tekst ponownie (korzystaj膮c z ksi膮偶ki mailowej albo reklamuj膮c na swojej stronie WWW – tak jak ja to zrobi艂em) do np. 40 os贸b (zapami臋taj, 偶e 40 os贸b to dobra liczba do wzbogacenia si臋), ale mo偶esz zareklamowa膰 to w darmowy spos贸b w Internecie, przez co wi臋cej ludzi to zobaczy i mo偶esz wi臋cej zarobi膰! POTRZEBUJESZ DOWOD脫W? Tutaj s膮 przyk艂adowe 4 osoby, oczywi艣cie NIE s膮 to wszystkie, kt贸re bra艂y udzia艂 w tym programie i kt贸re zainwestowa艂y tylko 5 z艂 i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspania艂y plan! Zrobi艂em wszystko, co mi poradzili艣cie z jakie艣 3 tygodnie temu i co prawda nie uda艂o mi si臋 uzbiera膰, 15 000 o kt贸rych m贸wili艣cie, ale te 9 135zl te偶 mnie powali艂y, a jest jeszcze tydzie艅!" Tomasz, Warszawa "Cze艣膰. Tu Justyna! No c贸偶, co mog臋 powiedzie膰? - DZI臉KUJ臉 BARDZO BARDZOOO MOCNO - wys艂a艂am 40 maili tak jak m贸wili艣cie i w sumie zapomnia艂am o ocalej tej sprawie, bo tak naprawd臋 nie wierzy艂am w to, a te 5 z艂otych to jeszcze nikogo nie uratowa艂o. Ale jak zobaczy艂am moje konto po kilku tygodniach to si臋 za艂ama艂am! W tym dobrym znaczeniu! By艂o tam prawie 15 000 z艂otych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecie偶 za kolejnych 30 dni b臋d臋 mie膰 tego wi臋cej! Dzi臋kuje jeszcze raz!" Justyna, Strzelce Opolskie "By艂em zaskoczony, kiedy zobaczy艂em moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalaz艂o si臋 9440zl. Na pocz膮tku my艣la艂em, 偶e to jaki艣 b艂膮d wkrad艂 im si臋 do komp贸w. Ale potem wyp艂aci艂em pieni膮dze i kupi艂em sobie super kompa! Nareszcie! Dzi臋ki, dzi臋ki, dzi臋ki!" Ryszard, Gda艅sk "Mam 14 lat i wzi膮艂em udzia艂 w tym planie (dla 艣cis艂o艣ci mam konto w banku od 13 lat), powysy艂a艂em maile, zrobi艂em stron臋 i og贸lnie zapomnia艂em o tym. Po miesi膮cu sprawdza艂em w Internecie stan mojego konta i normalnie spad艂em z krzes艂a. Na moim koncie by艂o ok. 15000z艂 (by艂em wtedy tak podniecony, 偶e zapomnia艂em dok艂adnie ile by艂o wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dzi臋kuje!" Marcin, Bia艂ystok Kilka miesi臋cy temu, ka偶dy z tych ludzi robi艂 dok艂adnie to samo, co Ty teraz w tej chwili, czyta艂 to i si臋 zastanawia艂. A wystarczy troszk臋 matematyki: Kiedy wy艣lesz swoje maile (lub rozpowszechnisz t膮 stron臋 w inny spos贸b, b臋dziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobi膰 powa偶ne pieni膮dze! 呕aden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieni臋dzy z r贸偶nych powod贸w, kt贸re wyt艂umacz臋 poni偶ej. Jak d艂ugo b臋dziesz wysy艂a膰 t膮 wiadomo艣膰 do ludzi, kt贸rzy b臋d膮 zainteresowani programem, mo偶esz spodziewa膰 si臋, 偶e 艣rednio odpowie na nie 25% ludzi. Ale b膮d藕my bardziej pesymistyczni i dajmy na to, 偶e tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wy艣lesz 40 maili do r贸偶nych os贸b, mo偶esz spodziewa膰 si臋 ze 5 z nich zrobi dok艂adnie to, co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem tw贸j numer konta przesunie si臋 na 4 pozycje. W贸wczas b臋dzie ju偶 o tym programie wiedzia艂o 200 os贸b (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli si臋 25 (12.5% z 200= 25), wi臋c dalsze 1000 maili (25 x 40), podnios膮 Tw贸j numer konta na 3 pozycje. Z tych 1000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋, ze udzieli si臋 125 os贸b (12.5% z 1000= 125), wi臋c dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w li艣cie. A z tych 5000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋 625 os贸b, kt贸re si臋 udziela (12.5% z 5000= 625), wi臋c kolejne 25000 os贸b (625x40) podniesie TW脫J NUMER KONTA NA 1 POZYCJ臉! I teraz, z 25000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25000= 3125). A w tym czasie to Ty b臋dziesz na 1 miejscu! Wi臋c dostaniesz: 15 625 z艂otych! (3125 x 5z艂). Wi臋c, jak Tw贸j numer znajdzie si臋 na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to b臋dzie Tw贸j czas na to by zbiera膰 pieni膮dze! Przez 30 dni, te pieni膮dze b臋d膮 wys艂ane przez kilka tysi臋cy ludzi tak jak Ty to zrobi艂e艣! Powodzenia! Prosz臋, nawet, je艣li si臋 jeszcze nie zdecydowa艂e艣(a艣), nie wyrzucaj adresu tej strony. DOBRZE CI RADZ臉! Ma艂o, kto wierzy ze mo偶na tyle zarobi膰, ludzie s膮 bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawd臋 realne, a te 5 z艂 to nie du偶o. Tu nie ma 偶adnego ryzyka! Tylko zyski! Zach臋cam Ci臋 jeszcze raz do wzi臋cia udzia艂u w tym wspania艂ym planie < WYSOKICH ZAROBK脫W ! !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale sie ciesze
dosta艂am dzis prac臋 po 2,5 miesiaca , a juz zaczyna艂am si臋 za艂amywa膰, dlatego b膮d藕cie cierpliwi i nie 艂amcie si臋 !powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiatroweczka 1234
wiolka ile masz lat skad jestes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolkaaaa
29 lat z Warszawy jestem, tyle budynkow a pracy nie ma :/

Udost臋pnij ten post

Czy masz jeszcze resztki ochoty swoj膮 ci臋偶k膮 prac膮 wzbogaca膰 kogo艣 zupe艂nie ci obcego? Je艣li nie, to wejd藕 na stron臋 i zobacz - jak mo偶esz pracowa膰 U sienie i Dla siebie. Adres jest ni偶ej...

Udost臋pnij ten post

Zainteresowanych szczeg贸艂ami pracy dla siebie prosimy o zapisanie si臋 na On-line konferencj臋, gdzie krok po kroku wszystko omawiamy. Link do zapisania si臋 znajdziecie ni偶ej.

Udost臋pnij ten post

praca dla siebie ----> wszystko fajnie tyle 偶e oczekujesz wp艂aty na " dobry pocz膮tek " a bezrobotni z regu艂y kasy nie maj膮 . :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BO TO JEST POLSKA
NIE TRZEBA SI臉 ZA艁AMYWA膯 BEDZIE DOBRZE :)

Udost臋pnij ten post

Nie chc臋 nikogo urazi膰, ale co to za wp艂ata? 79 z艂? O wiele wi臋cej si臋 wydaje na znalezienie jakiegokolwiek zaj臋cia! Wybacz\Wiktorze F. :-) ale dla mnie to masa kasy chyba 偶e dla Ciebie to ma艂o a lud藕mi dla kt贸rych to du偶o gardzisz .... Pobieranie jakichkolwiek op艂at od os贸b bezrobotnych w celu pomocy im w znalezieniu pracy jest w膮tpliwe moralnie oraz zakazane polskim prawem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Allsvinn
Ten sam problem. Magister prawa, szukam pracy od 7 miesi臋cy. Szlag mnie trafia, najch臋tniej bym ze sob膮 sko艅czy艂a albo zapisa艂a si臋 do organizacji anarchistycznej...

Udost臋pnij ten post