Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika beeh

zadzwonic do niego?

Polecane posty

Gość monika beeh

sprawa wyglada tak ze 2x spotkalam sie z jednym gosciem,praktycznie to on mi proponuje wyjscia.jednak od 2dni nie dzwoni(jednak codzien sie widujemy i wtedy rozmawiamy jako tako) i nie mowi nic o spotkaniu.ja takze nie.i nie dzwonie.moze dodam ze na ostatniej randce sie calowalismy i widac ze mu jakos na mnie zalezy. i teraz o co mi chodzi?zastanawiam sie czy teraz ja powinnam wykonac krok,zadzwonic,pokazac ze mi zalezy ?

Gość mongolica
tak, powinnas mu pokazac zainteresowanie

Gość monika beeh
chyba masz racje:)

Gość anettt1134
Pod zadnym wzgledem do niego nie dzwon!! Mialam tak samo, wiem że nie mozesz sie powstrzymac i opanowac zeby do niego zadzwonic, ale mówie Ci nie dzwon!! Ja napisalam sms-a po tym jak sie nie odzywal i wyszlam na tym tak, ze on chyba sie znudzil i teraz ma mnie gdzies, ja mu zalezy to nie boj nic zadzwoni na 100%, tylko sie uzbrój w cierpliwosc ;) Powodzenia!;)

Gość Gabrala
dzwon ;) moze mysli ze nie ma u Ciebie szans itp.. roznie moze byc

Gość monika beeh
no i nie wiem.z jednej strony chce sie odezwac,troszke denerwuje mnie to ze milczy,bo przeciez to nie problem wyslac nawet glupiego smsa. a z drugiej strony wydaje mi sie ze jakby bardzo chcial to by zadzwonil,wiec nie chce sie narzucac. szczerze mowiac troszke draznia mnie te gierki. i wlasnie wydaje mi sie ze on czeka az to ja sie odezwe

Gość monika beeh
zadzwonil.pytal co u mnie,itd,chcial sie na chwilke zobaczyc,ale powiedzialam ze nie mam czasu przed praca zeby sobie za duzo nie pomyslal,ze powie slowo i lece:) i zapytal czy jutro bym nie chciala gdzies wyskoczyc :) tak mi sie przypomnialo co mi powiedzial na ostatnim spotkaniu: ze nie lubi nachalnych,latwych dziewczyn,typu ciagle dzwoniacych,piszacych smsy itd

moze on kogos ma i dal Ci do zrozumienia ze nie lubi nachalnych dziewczyn?? To tez trzeba brac pod uwage jesli nie chcesz miec duzego rozczarowania...

Gość monika beeh
nie,nie jestem ta druga.i to predzej on jest nachalny niz ja:)