Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dosskaa

Czy wasze koty tez tak smierdza ? ? ?

Polecane posty

Gość Dosskaa

Czy w waszym mieszkaniu smierdzi ? czy mowi wam ktos o tym ? bo mi mowia ze czuc , mam jednego kocura i amoniakiem smierdzi

Gość własnie dzis o ty myślałam
Kocur mój korzysta z kuwety....raczej dbamy o jej czystość a jednak ja ten koci "swądek" czuje..........Kocham nad życie swojego sierściucha ale nie wiem co już mam robić :o Może to jest powodem, że jest lato i cieplej w chacie...nie wiem pomóżta ludziki - kto ma kocura po kastracji w mieszkaniu ....

Ja mam kotkę i w ogóle nie śmierdzi.... ale właśnie słyszałam, że od kocurów tak śmierdzi.... A wykastrowany?

Gość siersciuchyyy
bo tak to jest ze od kazdego zwierzaka jednak cos czuc nawet jak bedziecie o niego dbac kapac i sprzatac takie sa minusy zwierza w domu :/ moj kocurek tez smierdzi koty tak ewogole to chodza i sikaja na wszystko - chociaz tego nie widzicie troszke w domu zawsze gdzies nasikaja zeby zaznaczyc teren

Ja mam kocura kastrata. Powinnaś kupić specjalny żwirek, kuweta najlepiej zabudowana. Powinno się codziennie w kuwecie sprzątać, wtedy nie będzie smrodku

jak amoniakiem to po wysikaniu się - najlepiej jak się chce :P od razu wyczyścić kuwete

Gość własnie dzis o ty myślałam
no kocurek jest wykastrowany..... idę popatrzeć na "zakryte" kuwety - chyba to będzie przyczyną tego smrodku.....nie wiem:o

Kup sobie taką kuwetę, na pewno będziesz zadowolona. Zapachy się tak nie ulatniają ja ze zwykłej a poza tym zawsze to estetyczniej wygląda. W tych lepszych kuwetach są specjalne filtry wymienne, które są zamocowane na ściankach kuwety. No chyba że masz kota złośliwca i załatwia się poza kuwetą. Koleżanka ma takiego, ma czysto w kuwecie (też kastrat) a potrafi nawalić do łóżka.Rozejrzyj się czy gdzieś nie zostawia "wizytówek"

Gość dzieki za radyyyy