Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinkaaaa

czy wasze dzieci uczulało od oryginalnych Pampersów?

Polecane posty

Gość sabinkaaaa

jak w temacie

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeee
nie

Gość sabinkaaaa
słyszałam ze są nasączone czyms co czasem uczula.

tak, znajoma mowila,ze maja taki zel absorbujacy wilgoc, ktory jak zmoknie -to uczula jej dziecko ja uzywam huggiesow premium -sa ok, mieciutkie

moja nie miała uczulenia ale włsnie jak cos pozmieniali to jej wystrczy że ałoze a pół godziny i tydzien leczenia pupy mam :( a używam huggiesów i jest SUPER :)

Gość huggies górą

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja używam dady z biedronki i też uczulenia nie ma i jaka oszczedność... :P

Gość willa
dada to szajs!!!! taka jestes szczesliwa ze oszczedzasz na dziecku???? porazkaaaaaaaaaaaaaa

Gość willa
dada sa sztywne i hujo.... dla delikatnej skory dziecka ale nie ma jak oszczedzanie na wlasnym dziecku!!!!

Gość sooooofiaaaaaaaa
Popieram,dada to shit!!!! skora dziecka jest delikatna a dada to najtansze gowno

Gość sooooofiaaaaaaaa
Frolinkank w dupe sobie wsadz ta paste!!!!!!!!!!!!!

Gość uzywałam pampersów bo podobno
najlepsze i takie rozreklamowane , nie było z nimi zadnych problemów do czasu, raz wyszła jakaś dziwna partia, moja córcia tak płakała z bólu jak nie wiem, a ja razem z nią, dopiero maść zrobiona przez apteke na recepte jej pomogła, pózniej zaczęłam kupować happy i już uczulenia nie było. Pamiętam tylko,ze happy sa dosyć szerokie i jak mała zaczęła chodzić to było jej w nich bardzo niewygodnie i znów wróciłam do pampersów, na szczeście już takich przykrych nioespodzianek nie było!

Gość mixi
willa...nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz tu... widac ze twoi rodzice chyba oszczedzali ale na wychowaniu....z kultura jestes na bakier...

moje dzieci tylko na pieluchy pampersa nie mialy uczulenia a probowalam wielu... ale corka np. nie ma tylko na te zwykle bo na te pieluchomajtki (nowosc-co jest podzial na dzieczynke i chlopca) juz ma...

moja tylko raz miala na pupie pampersa i cala pupe czerwona , a uztwamy huggis i sa ok. a husteczek pampers sensitiwei sa ok.

Gość mixi bujaj sie

Gość sowa707
u nas bywało róznie, jak trafilismy na twarde huggiesy- reklamowalismy - wyslaismy 2 szt + opakowanie(worek) do Dystrybutora i- dostalismy całe opakowanie. 4 razy nam sie tak udalo:) kurier przywiozl pake huggiesow:) Jelsi trafia sie Wam takei egzemplarze- skorzystajcie:) w pampersach czasem tez byly niespodzianki...

Gość abraja
mój synek uczulenia nie miał natomiast pampersy szybko przesiakały i młodemu szło nogawką...jak zmienilam pieluchy to wszystko bylo ok

moj nie mial i nie ma uczulenia. za to huggies sie nie sprawdzyly, mial szklista, lsniaca pupe po nich (w sumie po jednej i jak to zobaczylam to wrocilismy do pampersow) moral: kazde dziecko ma inna pupe i innaczej reaguje :)