Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana sytuacja

dlaczego nie moge znalezc pracy? nie wiem jak ludziom sie to udaje

Polecane posty

Gość zalamana sytuacja

szukam 7 msc i nic jestem zarejestrowana w UP, kupuje gazety, przegladam portale zanosilam cv po firmach gdzie cchialabym pracowac i nic wiecznie slysze ze na jedne stanowiska mam za wysokie wyksztalcenie a na inne nie mam dosw albo zly kierunek albo cos tam nie rozumiem nie wiem jak innym sie udaje znam takie osoby ktore nic nie wiedza nawet nie maja lic a pracuja w zawodzie a ja wiecznie klody pod nogi mam dosc co mam robic isc ulotki na rynku z dziecmi rodawac 😭

Gość mrikz
mozesz robic mi loda i mieszkac razem , a ja bede na ciebie pracował

Gość ot i napisałem
zalamana sytuacja --> skąd jesteś?

Gość zalamana sytuacja
z zachdniej polski nie chce tutaj podawac miasta miasto ok 70 000

Gość aaaaddddddddd
no ja juz ponad 3 miechy szukam i tez wymiakam, CV mam podobno w porządku....było spraWDZANE, tylko ci jebani pracodawncy wiecznie chca minimalnie 2-uletniego doswiadczenia, i przy tym trzeba byc kurwa młodym. nie mam rodziny, nic i nikt mnie nie obchodzi, jestem stworzona do pracy tu ni uja, nie ma roboty. pozostaje tylko sznur, albo trucizna, bo tak sie nie da zyc....bez piniędzy

Gość aaaaddddddddd
o wiedzisz, moja miejscowosc ma ok. 17 tys mieskzańców, najbliższa większa ma ok. 50 tys. .....masz lepsza sytuację :p

Gość zalamana sytuacja
mam wyksztalcenie ekonomoczne a skaldam podania na takie stanowiska jak pracownik biurowy, fakturzystka, sekretarka, recepcjonistka czy naprawde az tak wiele wymagam?? az takie mam wysokie wymagania? nie wiem dlaczego osoby z nizszym wyksztalceniem jakos sie dostaja a ja nie moge dostac nawet posady w recepcji :O:O

Gość zalamana sytuacja
sama mam juz mysli samobojcze nie daje rady rece miopadaja mieszkam sama koncza mi sie oszczednosci a co bedzie za miesiac dwa? z czego bede zyc jak nie mam nikogo kto moglby mi pomoc? doslownie od kilku dni rycze calymi dniami 😭

Gość ot i napisałem
Kurcze rozumiem was, ja też na bezrobociu wariowałem, mimo że ja znacznie mniej poszukiwałem pracy niż wy. Musicie uzbroić się w cierpliwość i szukać i szukać, kryzys kiedyś się skończy i dla was zaświeci słoneczko.

Gość aaaaddddddddd
hmmmmmmm, a praca barmanek/kelnerek w ogródkach na okres wakacyjny by cie satysfakcjoniowała?

Gość aaaaddddddddd
a i ile masz lat? facetem jest duzo łatwiej znaleźc pracę:(

Gość zalamana sytuacja
tak tylko jak tu byc cierpliwym jak sie nie ma kasy????????? i oszczedza sie na wszystkim doslownie nawet do sklepu mnie nie chcieli bo pani mi pow ze mam wyzsze i jak znajde cos lepszego to odejde a ona chce pracownika na dluzej kurwica mnie bierze jestem bliska stzrelenia sobie w leb doslownie juz nie daje rady 😭

Gość ot i napisałem
aaaaddddddddd--> mam 24 lata

Gość aaaaddddddddd
zaniz sobie weykształcenie w cv

Gość zalamana sytuacja
25 myslisz ze nie probowalam? zawsze slysze ze albo za stara juz jestem albo ze za wysokie wykszt, itd

Gość p 83
Idź do wojska. Zarobki w miarę przyzwoite a i praca jest ciekawa.:D

Gość zalamana sytuacja
i co mam napisac ze co robilam w tych 5 latach?

Gość p 83
jesteś młoda. Ja mam 27 i dopiero pół roku pracuję. Co prawda wcześniej pracowałem ale na czarno i głównie za granicą:D

Gość zalamana sytuacja
i jak widze te przyjete cizie po solarce i z tipsami to mnie szlag trafia😭

Gość aaaaddddddddd
25 ni za staraa??????????????? no ja pierdole, by ich chuj jasny strzelił. człowiek sie uczy pół zycia, i nie moze póxniej znaleźc roboty bo0 ma zbyt wysokie wykształcenie, nosz kurwa mać. ja mam tylko licencjata i nie zmairzałam sie dalej skzolic, ale Ty mnei w tym tylko utwierdziłaś , że dobrze robie nosz kurwa mac.

Gość aaaaddddddddd
z ,ze pracowałaś za granica , , niektórrzuy pracodawny nie chca śdiadectw pracy :p

Gość zalamana sytuacja
wiesz ile razy sie poryczlaam jak wychodzilam z rozmowy a to pani nie ma dosw w tym kierunku a to nie ten kierunek a to kurwa za wyskie srakie i owakie atak na kelnerke jestem juz za stara jak sie dowiedzialam :o tzreba bylo isc do zawodowki zalozyc tipsy i pewnie taka by mnie przyjeli :O zalamana jestem

Gość doda elektrodaaa
a masz lic czy mgr?

Gość zalamana sytuacja
ja bylam w trakcie studiow sezonowo pare razy w UK i wiesz co mi pracodawcy przyszli tez mowili ze po co wrocilam? albo ze skoro bylam juz tam 3 razy wieconi boja sie miec taka osobe bo moge rzucic prace i pojechac znowu bo tam lepsza kasa kurwica mnie stzrela co za jebany kraj!!!!!!!!😭

Gość zalamana sytuacja
mgr

Gość doda elektrodaaa
widzę jedno wytłumaczenie - jesteś brzydka a to dyskwalifikuje Cię głównie jako sekretarkę, recepcjonistkę

Gość aaaaddddddddd
no tak, a pan kańczyński apelował do młodych by zostali w polsce, bo on im zapewni prace. ja jej jakos nie widze, jesli do koncza czerwca nei znajde roboty, to sie normanlie podpale po pałacykiem prezydenckim, , tak zeby wsyztscy wiedzieli czemu to robie

Gość zalamana sytuacja
brzydka :O masz racje :o az zal komentowac

Gość ot i napisałem
aaaaddddddddd--> nie myśl tak nawet. A nie myślałaś o stażu? zawsze to jakieś doświadczenie, a i potem można się załapać

Gość zalamana sytuacja
ja juz mialam staz