Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana sytuacja

dlaczego nie moge znalezc pracy? nie wiem jak ludziom sie to udaje

Polecane posty

Gość aaaaddddddddd
staz juz odrabiałam , pół roczny, nawet składałam wniosek.i znalzłam miejsce do jego odbycia, tylko przez ta jebana biurokrację czekam na niego juz od 4 maja, pytałam , prosiłam o inforacje...i dostaje tylo odpowiedź...prosze czekac, odezwiemy sie.....stara śpiewka

Gość aaaaddddddddd
składałam wniosek o odbycie kolejnego półrocznego stazu.....bo tak tez mozna

Gość zalamana sytuacja
aaaaddddddddd wierze ci, ja czasami tez mam mysli zeby wziazc sznur i ....ahh wiem ze to durne ale nie daje rady dlaczego w tym kraju ludzie z wyksztalceniem nie maja sznasy na prace jesli nie maja znajomosci??? dlaczego zatrudnia sie debili po znajomosciach, albo durne tipsiary i solarki??? a ci co maja wyksztalcenie maja kurwa ulotki rozdawac albo na kasie siedziec w markecie???????????????????? o ile ktos ich przyjmie:O

Gość zalamana sytuacja
ja mialam staz i glownie sprztalam i latralam do sklepu wiec mnie juz drugi raz nikt na stazu nie zobaczy

Gość aaaaddddddddd
mialam podobnie, ale potrzebuje kasy i staz to taki akt desperacji, lepsze to niz nic

Gość zalamana sytuacja
jasne bo my musimy sie byle gowniana oferta zadowalac:O boze ale mnie to wkurwia:O

Gość hotel-ik
A zgłosiłybyście się do pracy jako recepcjonistka na zmiany po 6zł za godzinę brutto?

Gość aaaaddddddddd
a myslałas o jakims biznesie, urzad pracy finasuje Ci pewna kwotke, ja jestme z podkarpacia, i wiem , ze w rzeszowie mozna wyciągnąc jeszcze więcej z EFS na swój biznes niz z PUP.masz wykształcenie, podołałbyś?

Gość zalamana sytuacja
wiesz ja tak pracowalam bylam telefonistka pracowalam 12h co drugi dzien w tym weekendy swieta nocki za 800zl netto/msc

Gość aaaaddddddddd
oczywiście.....skałdałam swoje cv, i do takich ofert pracy, niestety, dupa blada, i tu sie nie udało

Gość zalamana sytuacja
wiesz wlasny biznes to ryzykowne dla mnie tymbardziej ze ja nie mam na kogo liczyc i sama musialabym sie zajac wszystkim a w dzisiejszych czasach otworzyc cos to nie sztuka jak sie ma za co ...ale utrzymac to inie zbankrutowac to juz wyzsza szkola jazdy za duze ryzyko ja bym sie bala

Gość aaaaddddddddd
pracowałam i za mniej niz 6 zł, nie proszę o bycze kwoty nikogo, ja tylko do kurwy nedze chce pracować. chiałabym życ za czasów komuny :p

Gość zalamana sytuacja
ja wam powiem ze ja skladalam z kolezanka ktora ma mgr z psychologii cv na pracownika fizycznego do pakowania:O:O:O i co? tez nas nie przyjeli:O

Gość hotel-ik
aaaaaddddddd, a co ci powiedzieli , że dlaczego cie nie chcą za te 6zł/h??? Kogo tam zatrudnili? wiesz?

Gość aaaaddddddddd
tez i na pakowaczke wysyłałam cv...i tez pogardzili solidnym pracownikiem :p

Gość rrrr
to ja kupuie kobiecy mocz 50zl za 1 litr wiec jak potrzebuiesz kasy to chetnie odkupie odciebie kazda ilosc 10litrow to 500zl wyjdzie

Gość ot i napisałem
zalamana systacja--> właśnie tak to jest z tym wykształceniem że samo jest tak naprawdę gó**o warte :( od podstawówki się wmawia ucz się ucz to znajdziesz dobrą pracę, ale po studiach rzeczywistość jest już inna. A że przyjmują po znajomości na to nic nie poradzisz, każdy chce pomóc najpierw rodzinie a potem znajomym to normalne chociaż nie sprawiedliwe

Gość zalamana sytuacja
jak to kogo? pewnie jakas cizie po zawie albo ze srednim :O

Gość curculione
załamana jeśli mówią ci, że masz za wysokie wykształcenie, to trochę je zaniż w zależności do stanowiska o jakie się starasz. Możesz nie uwzględniać w CV, że masz ukończone studia, wiele osób już tak robi

Gość aaaaddddddddd
niewiem , nie wnikałam, domyslam sie tylko, ze prace dostała osoba z tej mijscowosci w ktorej cv składałam, ja mieszkam pare kilometrów dalej...no więcej niz pare

Gość Anna Zofia Be.
Jeśli znasz język obcy wyślij cv do firm zagranicznych. Może w innym kraju Ci się poszczęści.

Gość zalamana sytuacja
oki, to co mam powiedziec jak sie zapytaja co robilam w tych 5 latach?

Gość zalamana sytuacja
ja znam jezyk ale nie mam certyfikatu bo za co niby mam go zrobic i tez odpadalam jesli byly dobre oferty:O

Gość curculione
możesz np. powiedzieć że dorabiałaś za granicą jak większość Polaków

Gość zalamana sytuacja
5lat? a referencje? a jezyk? po 5latach zna sie juz jezyk biegle

Gość hotel-ik
załamana, a jakie jeszcze inne umiejętności masz, które podajesz w cv? bo ja mam rózne umiejętności na wysokim poziomie, ale też nie mam na to certyfikatów, bo lubię i umiem uczyć się różnych rzeczy samodzielnie - co zresztą daje zwykle lepsze efekty, bo niejednokrotnie spotykałam takich "specjalistów" po kursach co nie umieli połowy tego co ja.

Gość curculione
sprzątaczki na czarno nie potrzebują referencji a język jakiś przecież znasz, więc gdzie problem?

Gość zalamana sytuacja
znam ang i ros na w stopniu komunikatywnym

Gość zalamana sytuacja
lubie sie uczyc jezykow marzy mi sie certyfikat z ros i praca gdzie bede ten jezyk wykorzystywac ale jak widac to tylko marzenia

Gość hotel-ik
a jakie programy komputerowe znasz, ale tak napradę dobrze?