Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ritax9655

ZDARTA SKÓRA NA CAŁYCH PIĘTACH !! POMÓŻCIE !!

Polecane posty

Gość ritax9655

Mam koszmarny problem, ostatnio po raz pierwszy założyłam glany. Jak ściągnęłam buty to okazało się że mam zdartą całą skórę z pięt. Miałam potem problem przy kąpieli bo strasznie szczypało. Pomóżcie co moge zrobić żeby to jakoś wyleczyć, bo za niedługo idę na wesele i mam zamiar założyć szpilki. Nie moge chodzic w adidasach bo boli, a co dopiero szpilki ; ((. Powiedzice mi ile mniej więcej będzie mi się to goiło,

kup masc z witamina A w aptece nasmaruj gruba warstwe i polez na lozku zeby sie wchlonelo. ewentualnie mozesz zalozyc skarpety na to ale mnie denerwuja bo wtedy jeszcze bardziej piecze... i trzeba zaczekac az sie zagoi.

Gość m_m_m
Moja Droga, ja na Twoim miejscu poszłabym do pedikirzystki. Dobrej zabawy na weselu! :D

Gość m_m_m
O, tak! Gruba warstwa tej maści i skarpety. To dobry pomysł.

Gość rrrr
to jak ztym calowaniem ??:)

Gość ritax9655
chyba jednak skorzystam z maści. nie wiem czy jestem w Twoim typie ;/

Gość m_m_m
Ja całuśna nie jestem! :D:D:D

Gość ritax9655
a wy mieliście może podobny problem z noszeniem glanów. Czy to oznacza że nie będę mogła w nich chodzić , czy wystarczy ze je rozchodzę?

ja miałam od dziecka i od kilku lat używam tej maści i już nie mam takich problemów. czuję jakbym miała mocniejszą skórę. a buty myślę że da się rozchodzić... choć teraz w lato to katorga dla stóp

Gość ritax9655
a ile taka maść kosztuje?

Gość jolajog
Ja jak miałam zniszczoną skórę na stopach to robiłam sobie taką nawilżającą kurację kremem keranorm, wieczorem owijałam je folią spożywcza i nakładałam skarpety i rano skóra była o wiele lepsza. Bo jak jest skóra mocno nawilżona to tez szybciej się goi. Dostaniesz w aptece. A nawilżać jeszcze mozęsz kremem Nanobase, tez ztej samej serii