Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samwtoniewierze

nk- sam w to nie wierzę

Polecane posty

Gość samwtoniewierze

zaczepiłem jedną laskę m=17 lat ma ja 21. JEDYNA dziewczyna, którą zaczepiłem na nk jak na razie, bo miała zdjęcia zajebistych widoków, a ja się interesuję fotografią. Jest z chłopakiem 6 lat (od 6 podstawówki) i rozmowa tak się rozwinęła, że powiedziała, że ma ochotę na seks ze mną i że mogłaby go zdradzić. Zły jestem?

Gość fewfwefw
a on to nie dziecko????? od kiedy to w 6 podstawówki ma się 11 lat??? bo tyle ona miała 6 lat temu. jak robisz prowokację to przemyśl, bo lipa wychodzi na wstępie

Gość wierze ci stary...
ja bylem w szoku jak to samo zaproponowala mi dziewczyna na tu , ma kafe. I to niebył bleff, podeslala takie fotki( na 10% autentyczne), ze mógłbym jej zrujnować resztę życia. Oczywiscie nie zrobie tego. Aha...dziewczyna ma chłopaka:) Są w tych czasam jeszcze wierne kobiety???

Gość samwtoniewierze
No na nk ma znajomych z tego samego miasta, zapisana jest do szkół, ma zdjęcia z osobami o tym samym nazwisku więc autentyk na 100% jak dla mnie. Ja to ogólnie jestem w szoku.

Gość samwtoniewierze
Ja to mam opory i to straszne, zazwyczaj to nie zwracałem uwagi na to czy ktoś kogoś ma i ile. Tu jednak aż mi się szkoda robi tego jej chłopaka ;/