Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja taka ssobie ja.

nie nadażam za czasem !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ja taka ssobie ja.

jestem normalna dziewczynąmówia że ładną, ale jestem chyba z epoki lodowcowej nie przeklinam pije tylkookazjonalnie z 2 razy na rok,nie pale,, nie chce spirali bo uważam że to grzech i że bede zabijać nowe życie,,tabletki jem ale to tylko z musu, nie chodze na imprezy jestem domatorką mam dobre serducho nikogo nie skrzywdziłabym,nie ukradłabym, nie zdradziłabym normalnie nie pasuje chyba do tego swiata

Po co to piszesz? Czego oczekujesz? Ja nie mam żadnych nałogów, prawie nigdy nie piję, niechętnie chodzę na imprezy i też wolę posiedzieć w domu niż przekrzykiwać wszystkich w jakimś pubie. Mimo to znalazłam wspaniałego mężczyznę, z którym chcę iść przez życie :) Połączyła nas pasja i zupełny przypadek - a może przeznaczenie :) Nie tylko ci, którzy ciągle imprezują i mają masę znajomych wiodą szczęśliwe życie.

Gość Franz F.
"tabletki jem ale to tylko z musu" proszę Cięę... kto Cię niby zmusza? ech. Nie ma ze spirala to grzech a tabletki mozna. Antykoncepcja to grzech jesli juz rozpatrujemy to w takich kategoriach. no nie moge. Z tymi przymuszanymi tabletkami, az siostre musialam zawolac zeby przeczytala.

Gość s99990-
no ja tez cie prosze co chcesz od dziewczyny dobrze pisze spirala zabija poczete zycie a tabsy nie wiadomo ze grzech ale mniejszy ja ktos je tabletki

Gość ffffffffffffffffffgsdgasd
nie rozumiem ... bierze z musu bo moze ma problemy zdrowotne ?

Gość mallinkam
no na to wyglada ze ma chyba bo jak z musu

moja koleżanka musi brać ... bo ma tak bolesne miesiaczki ze mdleje jak nie brałą to za kazdym razem ladowała w szpitalu

Gość ola444
odczepcie się od dziewczyny może jakoś chciała się wygadać czy coś może nie akceptuje siebie i tego jaka jest nie każdy jest idealny a wy jak zawsze na tym forum lecicie na każdego z gębą....

przeciez ja straram sie ją bronic ;/ ! chciała sie wygadac