Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kufajka

moja dziewczyna nie moze od tylu

Polecane posty

Gość kufajka

co mam robic? ona nie chce sie na to leczyc. nasz zwiazek legl w gruzach przez to.

Jeżeli nie może od tyłu, to weź ją od przodu. To takie same odczucia.

wcale nie, od tylu lepiej sciska. aha, od razu odpowiem anal mnie nie interesuje, wiec anal odpada.

Więc co ? Rzucisz ją tylko dlatego że nie mogła od tyłu ?

Gość a ty znowu z tym tematem
wez juz przestan dreczyc ludzi z tym Twoim od tylu....

Gość hahaahahahaaha
Ale facet ma problemy hahahaha A jak mąż ma problem to jakoś kobieta go nie rzuca i stara sie mu pomóc i zaakceptować go jeśli go kocha... Bo miłość się nie opiera tylko na sexie a to w jakiej pozycji sie kochacie tez nie powinno miec wiekszego znaczenia...

Gość hahaahahahaaha
Chłopie nie bądź egoista... Nie zmuszaj kobiety do czegos czego nie cche albo nie może... Sex powinien sprawiać przyjemność obojgu a nie tylko tobie...

Gość aniulka 1234
Może najpierw zaproponuj jej pozycję na łyżeczki od tyłu, ona leży, ty za nią. Wtedy i ucisk jest i może jej będzie dobrze? Czasem seks na pieska jest dla mnie nieprzyjemny, bo np nie czuję się akurat tego dnia podniecona na tyle, żeby głebokie i mocne pchnięcia nie sprawiały mi dyskomfortu, choć ogólnie pozycja od tyłu jest moją ulubioną. Łyżeczki zawsze sprawiały mi zajebiście dużo przyjemności, myślę, że to byłoby dobre zanim zaczniesz nalegać na 'pieska' albo ją zostawisz.

Gość zostaw ją
po co się ma męczyć z takim prymitywem jak ty, co będzie przy prawdziwwym problemie rozryczysz się ?

aniulka1234, dzieki za odpowiedz! inni by sobie mogli darowac te umoralniajace teksty. a ty udzielilas mi w koncu jakiejs konkretnej odpowiedzi! przetestuje to! dzieki!

Gość może sprubuj
robić to w kufajce

Może ma coś z macicą. Jest tyle innych pozycji, choćby nawet na jeźdźca, łyżeczkę itp. Ja też nie zawszę mogę od tyłu, czasem mnie boli i muszę zrezygnować a czasem można sobie poszaleć.