Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymczasowy gosc

mam dylemat moralny, pomozecie?

Polecane posty

Gość tymczasowy gosc

krotki opis sprawy: mam wlasne 2 pokojowe mieszkanie w Warszawie. Pol roku mieszkalam w jednym pokoju, drugi wynajmowalam kolezance po naprawde okazyjnej cenie jak na warszawskie warunki. Musialam jednak na jakis czas wyniesc sie z Warszawy wiec wynajelam swoj pokoj kobitce z ogloszenia (pracujaca, szukajaca spokoju). Gdy tylko sie wyprowadzilam, kolezanka z ktora mieszkalam do tamtej pory wprowadzila sobie chlopaka z ktorym mieszkala 4 miesiace. I co robic ? bo powiem szczerze,ze mnie ta sytuacja zdenerwowala. Zwlaszcza, ze powiedzialam tamtej, ktorej wynajelam swoj pokoj, ze bedzie mieszkac tylko z jedna osoba. A tymczasem musiala mieszkac z para. Nie wspominajac o tym,ze za kolezanke musialam placic rachunki bo do tego tez sie oczywiscie nie poczuwala. Robic afere?

Gość a jest 12 dopiero
to chyba oczywiste, ze tak ! fajna "kolezanka" :o

Gość tymczasowy gosc
up bo temat znika w otchlani

Gość kafeeeeterianka
jasne,ze rob!

Gość deep energy3452
za kudly ja :D

Gość tymczasowy gosc
up up up :) czekam na dalsze opinie:)

Gość Merredithh
Rob ! A co:D W koncu Ty na tym najbardziej cierpisz

jasne! przecież to Twoje mieszkanie i Ty ustalasz warunki.Niestety są ludzie którzy potrafią wykorzystać taką sytuację bo to przecież tak "po znajomości" to myślą że im wszystko wolno.

Gość tymczasowy gosc
Zapomniałam dodać, że proponowalam wcześniej żeby się wprowadzil na normalnych warunkach to odmowil. a za moimi plecami wniosl tam swoje gacie i spal w moim lozku :( i teraz ta kolezanka sie obraza, robi mi afere, ze zaluje, ze sie wprowadzila i ze zaraz sie wyniesie. Jakby mi łaskę robila, ze wynajela + oczywiscie chamskie wyrzuty, ze mi zaplaci jak mi tak brakuje.

Gość tymczasowy gosc
jest jeszcze jeden problem :o niema gdzie uprawiac seksu ze swoim partnerem,nawiasem mówiąc bratem ojca mojego kolegi 😭

Gość tymczasowy gosc - prawdziwy
ten post nie ode mnie :(

Gość przykra sprawa...
Twoje mieszkanie - Ty rządzisz a nie koleżanka! Jesli nie zareagujesz teraz, takie zaskakujące sytuacje będa się powtarzały. Wierz mi.

Gość anonimkaanonimka
wiesz jeśli tamta kibita jest spokojna i spokoju szuka to jak ty z tym nic nie zrobisz to ona się wyprowadzi, poza tym dziwna koleżanka jeśli taniej płaci i jeszcze marudzi ale takie są skutki robienia biznesów ze znajomymi wywal ją jak jej się nie podoba i jak ma takiego przemondrzałego faceta to niech sobie coś poszukają

Gość tymczasowy gosc - prawdziwy
nie podszywać sie !!! chodziło nie o brata ojca kolegi a o dwóch braci - bliżniaków ;-)