Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kujdoh

podoba mi sie sąsiadka

Polecane posty

Gość Kujdoh

Mieszka obok mnie dziewczyna, drzwi obok ma 17 lat strasznie za nia szaleje... ja mam 19.. gdy wyslala mi zaproszenie na nk to bylem usmiechniety jak idiota a to tylko zaproszenie.. ja jestem brzydki a ona sliczna .. nie wiem jak do niej zagadac .. boje sie ze mnie wysmieje :o

Gość 987654321
powiedz jej cześć jak ją spotkasz, i po kilku dniach poczujesz , że jąznasz to i zagadanie będzie łatwiejsze.

Gość Kujdoh
proble jest taki ze sie wstydze... zreszta rzadziej ja juz spotykam na klatce

Gość jewwl
ale licz się z tym ,że możesz jej sie nie podobać i może nie chcieć zawiązywać bliższej znajomości - jeżeli tak będzie to jej później za to nie zabij albo nie zgwałć ze złości - bo wy faceci tak macie

Gość suczkaaaaaa
Mnie sie podoba sasiad przez płot.Ma 87 lat ,aj 85lat.Tez za nim szaleję.Jakie on ma ciało.

Gość topsoft
to,ze uwazasz się za brzydkiego nie znaczy,ze jej się nie podobasz. Moze kiedyś uda wam się zamienic parę słów. Od słowa do słowa , przy kazdym spotkaniu (nawet na klatce schodowej) ,lepiej cię pozna i moze pózniej jakos samo się rozkreci. Więcej wiary w siebie!

Gość Kujdoh
To moze powiedzieć jej wprost, ze bardzo chcę się z nia ruchać ?

Gość sdgs
mi tez sie podoba sasiad, ale tak bardxo bardzo tylko, ze ma zone i dziecko male wiec lipton :) w takie cos nie bawie sie :)

Gość lirwkaiu
O rany,dobry te tekst,nowiec lipton.Tez mam taka sytuacje,sasiad ma zone,ale mnie jakos to nie lipton,jak bedzie mial ochote to nawet ekspreso :-D

Gość tapirapi
do sdgs bardzo dobra postawa. Gratuluje rozwagi i mądrosci, w przeciwienstwie do innych róznych puszczalskich