Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna009

małżeństwo

Polecane posty

Gość smutna009

Czesc wszystkim. Musze wyrzucic z siebie co nie co. A wiec jestem mezatka prawie dwa lata . Moj facet przed slubem byl boski. Mowil jak mnie kocha , przytulal , calowal itp. Bylo przepieknie. A teraz ? Nie pamietam kiedy mnie przytulil kiedy powiedzial ze mnie kocha. Przestaje miec jakikolwiek szacunek do mnie ;( Kłoci sie ze mna , podnosi na mnie glos. Jest mi tak zle ze piszac to normalnie lzy same mi nachodza do oczu. Mamy synka kochamy go... Tyle razy juz mu zarzucalam brak milosci itp ze juz nie mam sil z nim gadac o tym. Bo ponoc jest najgorsza :(

Gość nieznajomy_ktos
Znajdz sobie lepszego partnera bo napewno na takiego zaslugujesz. Kto wie, byc moze przy tobie kreci sie ktos bardziej dojrzaly a ty tego nie dostrzegasz? Nie marnuj swoich najlepszych lat z zycia dla takiego egoisty.

Gość jhggfdsaasdfghjk
tak bedzie, dopóki bedziesz grac role ofiary

Gość no taaaaaaaaaa
już zaczynają sie rady z cyku "rzuć go", nie ma to jak słuchac sie kafe.:O

Gość MALINKAMALEC
ja jestem ze swoim tez dwa lata i jest inaczej niz było ale zawsze mówie mu co mi sie nie podoba i jest git jesli z twoim mezem sie nie dogadacie i sie nie zmieni to zastanów sie powaznie nad swoim zyciem moze warto zmienic na lepsze serce? powodzenia

Gość nieznajomy_ktos
A niby dlaczego ma siedziec z kims kto jej nie szanuje jako kobiety? Ten gosc zabawil sie w zdobywce - najpierw zdobyl, pozniej dostal to co chcial.

Gość smutna009
Ja nie mam sil na niego. To mu obiad nie pasuje a to mi sie kochac nie chce ipt. ALe jak ma mi sie chciec kochac z osoba ktora caly dzien mi docina ...

Gość smutna009
Kiedys jeszcze walczylam o sibie nie dalam sie tak traktowac ale nie mam juz sil na to dluzej nie umiem juz dalej walczyc o siebie on wygrywa:(

Gość Mariannnnnnnn
A co ty panienko myślałaś, że całe życie to będzie sielanka ? haha... za dużo filmów się naoglądałaś.

Gość smutna009
tak

Gość aannnnnaaaa
proponuje troche oczyscic atmosfere, tzn zdystansowac sie na tyle, na ile mozna mieszkajac pod jednym dachem. absolutnie nic nie probowac rozmawiac o uczuciach, o tym czego Ci brakuje. zobacz czy bedzie poprawa. a jesli mu zupa nie smakuje kolejny dzien z rzedu to niech sobie sam gotuje! no bez przesady, trzeba tupnac, zeby facet wiedzial gdzie lezy granica

Gość 987654321
a dalczego on się z Tobą ożenił?

Gość smutna009
tak bardzo bym chciala wszystko zaczac od poczatku . Byc z kims kto bedzie mnie kochac teraz nie czuje milosci :(

Gość no to masz lepiej
facet sie czepia, bo chce mieć święty spokoj. moj zawsze wszczynal kłotnie, gdy chciał gdzies wyjsć a wiedział, że bylabym zła tak zachowuja się panowie, którzy czuja sie zniewoleni, mowię czuja sie , a nie są. by uniknąć codziennych obowiązkow z gory atakuja, wtedy wiele kobiet odpuszcza, by nie było kłotni.Wierz mi to jego gra, gra o wolnośc dla siebie w związku. Ja z tym nic nie zrobilam, olalam jego docinki i głupie rozmowy i żyje sobie po swojemu ,a on gdzieś tam z boku. Powiesz co to za zycie, no nieciekawe, ale bywaja gorsze.

Gość smutna009
Ja zajmuje sie caly dzien dzieckiem , sprzatam , piore , prasuje , gotuje obioad wiec jak on przxyjedzie to ma wszystko ze tak powiem "wylizane" sniadanie do pracy zrobione ipt. AOn moze byc zmeczony po pracy a ja nie :( Mysli ze ja leze i pachne a reszta sama sie zrobi.

Gość no to masz lepiej
on dobrze wie ,że nie wypoczywasz, ale interesuje go tylko to co sam chce by go interesowało. Wyluzuj, nie reaguj na jego zaczepki, bo to go utwierdza w przekonaniu, że tak trzeba. spróbuj po prostu wyjśc z domu jak się zacznie czepiać, jak wrócisz zapytaj i co pogderałes już sobie, lub wogóle nic nie mow

Gość smutna009
Chcialabym separacji ale mieszkamy z rodzicami i nie uwierza w ta cala sytuacje bo go tak dobrze nie znaja i powiedza ze to moja wina :( Oni uwierza jemu nie mi . :(

Gość maralik123
cos kręcisz mieszkasz z rodzicami, ale nie uwierzą....

Gość smutna zonka
u mnie jest podobnie, tzn lepiej pod tym wzgledem ze nie czepia sie mnie, tez siedze w domu brakuje mi bliskosci, przytulania, czulosci juz nawet na moje slowa kocham cie nic nie odpowiada