Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

banitka27

facet na imprezie....a gdzie po imprezie skoro nie w domu??!?!?!

Polecane posty

mieszkamy razem ,mamy5miesiecznego syna, myslalam, ze to sie zmieni, ale skad.... wychodzi na impreze i nie wraca... impreza konczy sie o 3 czy 4 godziniea ON wraca do domu kompletnie pijany albo jeszcze gorzej, o 15 - 17 godzinie nastepnego dnia. miliony razy to sie juz wydarzylo, zawsze jest wantura, mordobicie, wrzaski, moje placze, lamentu, jego skrucha przepraszanie, ble ble ble, obietnice, ze juz nigdy. a nastepnym razem to samo, juz nie mam pomyslu jak dac mu nauczke...

Gość seseseseseeseses123
odejdz.zabierz dziecko i sie wyprowadz. moze jak poczuje brak Was to sie opamieta;]

Gość a twoj facio jakiej rasy huhyh

Gość no jaki ma kolor pyska

Gość bo polakiemchyba nie jest
skoro dzieciak taki brudny

Już dawno się nauczyłam, że takie gadanie, płacz i marudzenie nic nie pomagają. Jak facet zrozumie ile tak naprawdę może stracić, to dopiero zmienia swoje zachowanie.

debili z nas robisz? to dziecko jakiegoś ciapatego. ciebie tam chyba widać na zdjeciach i masz jasną karnacje. Kretynów to z kogo innego rób matko brudnego bachora i do tego brzydkiego.

bruno ale imie. Naprawde te kobity powaliło. ;/

jestes idiota, brudne to masz gacie cymbale! a bachorem TWOJA MATKA niech cie nazywa popaprany lbie!

ciekawe jak twoja matke powalilo!?! jak masz takie piekne ime to sie pochwal! nie masz nic intersujacego do powiedzenia to zeganam!

podpis mamusiowy synek pod zdjeciem i mamusia trzyma... i ma bardzo jasną karnacje... co dużego miał PENA? i niestety wpadliscie, bo on chyba ma was gdzieś że wraca nastepnego dnia popołudniu.

daruj sobie widac jestes bardzo zakomlpeksiona i brzydka osoba,skoro wyrzywasz sie na nic winnych tobie ludziom i malych bezbronnych dzieciach. D N O

Najpierw dowiedz się, gdzie on w ogóle nocuje, czy na pewno nie masz wieeelkich rogów... Wydaje mi się, że nie wytrzymałabym z takim facetem, prędzej czy później bym odeszła.

pewnie w mieście niedługo pojawi się więcej kolorowych dzieci... żal mi cie kobieto :( tak sie dawać traktować, trzeba było kazac ubierać Wacka w gumke to byś mogła z nim chodzić na te imprezki :))

pitahaya JA NAJCZESCIEJ WIEM gdzie on jest i co robi, czesto go odbieram z takiej imprezki,a [potem wyladowuje caly swoj gniew na nim niestety i awantura gotowa, on nic cisza, nawet nie pisnie i potem przeprasza

Gość czizass
ja pierdole za przeproszeniem , ale zwiazek. masz menela a nie faceta i ojca ;/ nie zazdroszcze

Gość czizass
no sorki ale taka prawda,jak ty to wytrzymujesz??? od poczatku tak jest? ile ona ma wogole lat?? czesto to sie zdarza?? mam nadzieje że gdzies raz na kilka miesiecy

Gość czizass
on ma lat - miało byc wyżej

Gość Monika2988
Po pierwsze, masz bardzo ładne dziecko ,ale urode ma typowo orientalną. chyba któres z Was jest obcokrajowcem, poza tym jest śliczny, nawet zagłosowałam na jego zdjęcie w tym ujęciu jak leży, świetny jest. Wracając do tematu, mysle,ze powinnas stawiać sprawę jasno, wraca z imprezy tłumaczysz mu, ze jesli jeszcze raz tak zrobi to nic z tego nie bedzie itd. wcale tak nie musi byc,ale postraszyc go mozesz, przykre to co on robi,ale bądź dzielna i nie dawaj sie przeblagac ,ze kolejnego dnia juz jest ok, pochodz nadąsana i skruszona przez tydzien .. 3mam kciuki 🌼 Aha i nie przejmuj sie tymi burami z forum,ktorzy obrażają Ci synka, ich nikt nie chce i żal im d... ściska,ze nie mogą miec takiego .

moze rzeczywiscie sie wyprowadz, jesli masz gdzie? moze cos do niego dotrze.. Nawiasem mowiac, nie wiem skad w niektorych tyle agresji skierowanej w strone malego dziecka..:(:(:(