Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka434

Jakie aeroby na brzuszek ?

Polecane posty

Gość Mariolka434

Jakie aeroby stosować żeby spalić tkankę tłuszczową z brzucha tak żeby było widać mi mięśnie które tam są ale niewidoczne przez smalec na brzuchu :) Po ile minut dziennie ćwiczyć i co ? dajcie jakieś ciekawe pomysły które gwarantują sukces

Gość alo.fix
spalenie tluszczu? najlepszy sposob to biegi, rower, pływanie...cwiczenia jako tako nie zbyt duzo dadza gdyż owszem wyrobia miesnie lecz nie beda tak widocznie poprzez zalegajaca tkanke tluszczowa...wiec najpierw spalenia tkanki przez najlepiej polaczenie tych trzech spotow - triathlon a pozniej ewentualnie cw na uwypuklenie rzezby miesniowej...takie jest moje zdanie ....z doswiadczenia xD

Gość Mariolka434
A ile godzin dziennie mam jejździć na rowerze żeby były efekty już po miesiącu ?

Miesiąc !!?? dziewczyno zapomnij ! efekty będą widoczne po około pół roku... powinno się przygotować zestaw ćwiczeń ale najważniejsza jest systematyczność

Gość alo.fix
to zalezy ile tluszczu zalega na brzuchu... optymalnie jest polaczyc rower z bieganiem...moja metoda to 30 km na rowerze i po tym bieg rozkladam na 2 etapy: I - bieg szybkosciowy na ile maks sie da, a II - bieg dlugodystnsowy (maks ile sie da)

ale ona chce chce wzmocnić mięśnie brzucha więc potrzebny jej będzie też zestaw ćwiczeń skupiający się również na górnych częściach ciała w tym wypadku brzuchu

Gość alo.fix
nie no jasne zgadza sie ale miesnie nie beda widocznie jezeli nie zostanie zredukowana tkanka tluszczowa a najszybciej wyzbywa sie jej poprzez bieg oraz rower

Gość Mariolka434
MAŁRYCY nie życzę sobie żebyś nazywał mnie chóójową .Dzięki za pomoc wszystkim