Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaonimowa dziewczyna

problem z facetem niech ktos mi poradzi

Polecane posty

Gość a po co z nim jesteś
zrobisz co zechcesz. ale też mimo że się kocha drugą osobę, to najbardziej trzeba kochać siebie samego. szanować siebie i nie pozwalać na poniżanie własnej osoby i pomiatanie sobą . jak sie czujesz gdy on ci wypomina to że chciałaś żeby było ci lepiej w łóżku?. żaden facet który kocha kobietę tak by się nie zachował. w ogóle zalezy mu na twoim orgazmie? mój od razu zaczął o tym mówić, że "nie wypuści mnie z łóżka, zanim nie będzie mi super extra dobrze".

To sobie daj z nim spokoj. Po jaka cholere wchodzisz na forum i ludzi sie pytasz o takie pierdoly ( przepraszam za wyrazenie, ale chce Ci uswiadomic, ze skoro narobilo sie tyle sporow po miedzy wami to znajdz sobie kogos innego i badz szczesliwa)

heheheheftgh - a ja myśle że dla niego autorka jest dmuchaną lalą... Mój facet ma przyjemność z seksu, jak twierdzi, gdy wie że mi jest dobrze. Tamtego nie obchodzi przyjemność autorki , więc wątpię żeby więcej mu było potrzebne do szczęścia niż ma...

Gość heheheheftgh
"nie wypuści mnie z łóżka, zanim nie będzie mi super extra dobrze". Dlugo musialas czekac ? hehehehehe

Gość heheheheftgh
Moze jest tak jak piszesz nie znam go i tak sobie pisze pol zartem pol serio ;)

jak to nie ma ,najgorsze jest wlasnie to ze on mysli ze jest wspaniale a ja poprostu sexu nie lubie ;/ a po co z nim jesteś--------- nie tak to by mi raczej nie powiedzial,jak ja sie go pytam jak wyobraza sobie nasza przyszlosc,to on nie mowi ze wszystko bedziemy po rowno placic raczej ze ja bede trzymac kase( on nie ma zadnych wydatkow , zadnych ,mieszka z rodzicami nic nie daje i te 2,5 tysiaca to tylko na siebie i samochod wydaje i mu nie starcza ;/) wiec ja pewnie jeszcze bym musiala mu dokladac na jego wydatki ,bo przeciez rachunki bedzie trzeba placic, a teoretycznie po intercyzie to chyba powinnam pomysleco odlozeniu zeby sie jakos zabezpieczyc .

heheheheftgh - odpierdol się ode mnie kurwo tak nikt się ideałem nie robi. ale on się wcale nie stara. jakbyś umiał/a czytać ze zrozumieniem to byś to wiedział debillu

Gość heheheheftgh
a po co z nim jesteś a ty jakas psychiczna jestes ? Sama jestes idiotka !!!!!!

Gość heheheheftgh
A to slownictwo swiadczy tylko o tym ze jestes jakas blachara chyba.

Gość porozmawiaj z nim
cos mi sie wydaje,ze wogole nie rozmawialas z chlopakiem na tematy, ktore cie drecza, tylko snujesz domysly na podstawie dziwnych zachowan. to,ze cie nie poczestowal chipsami, nie znaczy, ze nie bedzie dzielil z toba swojej kasy. a jesli sama mowisz,ze on mysli,ze seks jest udany, to czemu masz pretensje?sam ma sie domyslic,ze cos jest nie tak? chyba troche rozpieszczony koles, to fakt, ale da sie go jeszcze wytresowac :-p

Gość heheheheftgh
Co za swir z tej . Moze twojemu poprostu nie staje na twoj widok dlatego taka nerwowa jestes hehehehe

Gość heheheheftgh
Co za swir z tej "a po co z nim jesteś" . Moze twojemu poprostu nie staje na twoj widok dlatego taka nerwowa jestes hehehehe

no ale z tym chipsami to nie bylo , w sobote zamowilismy pizze, ja powiedzialam ze jadlam w domu wiec wezmy mala min. zeby juz nie wydawac wiecej pieniedzy ( na prawde duzo ich wydajemy na różne pierdoły) no przywiezli pizze zjadl prawie cala jak juz nie mogl i zostalmu 1 kawalek to mnie sie pyta czy chce;/ A o sexie to co mam mu powiedziec ze jest beznadziejny , ze chyba na biologii nie uwazal ;/ jak ja mu powiem ze nie tak mnie dotyka , nie tak caluje to on na to" ze tak ja to wszystko robie nie tak az sie sexu odechciewa " eh.... bo ja tak nnie umie mu powiedziec ze nie mam nigdy orgazmu (nigdy go te znie udaje ,nie wiem co mysli pewnie ze cicha jestem ;/)

w kazdym razie dziekuje za wszystkie rady , na pewno je sobie dokladnie przemysle ..