Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwileczka

kto jest gorszy?

Polecane posty

Gość chwileczka

taka sytuacja: Ona mówi Jemu, że nie podoba jej sie, że utrzymuje kontakt z jakąś laską. On zapewnia, że nie będzie. Po jakimś czasie Ona bierze jego telefon i czyta smsy, które do niej wysłał. Żeby nie było nadinterpretacji - smsy o treści niepogrążającej, zwykłe czesc, co tam, jak w pracy, jak samopoczucie, ile sie dodaje soli do zupy. Oczywiście kłótnia. Kto jest gorszy - On, bo utrzymywał kontakt ze znajomą, chociaż obiecał, że nie będzie, czy Ona, bo narusza jego prywatność i grzebie mu w telefonie? Kto z nich powinien powiedzieć "to moja wina"?

Gość chwileczka

Gość sdkafdlvbhasdio
ona bo jest nagorliwa i chorobliwie zazdrosna...ona gorsza a faet ducha winny...

Gość chwileczka
on nie jest zupelnie niewinny, tez ją oklamal:)

Gość sdkafdlvbhasdio
to co kurwa z tego ze z nia utrzymuje kontakt, moze ja poprostu lubi, a dziewczyna która ogranicza faceta w kontaktach miedzy ludzkich powinna byc sama bo jest egoistka....i nie jestem facetem

Gość 987654321
Ona, bo nie ufa, bo narusza jego prywatność. Szlak by mnie trafił gdybym się dowiedziała, że ktoś grzebie w moich prywatnych rzeczach. Albo jestem z kim, albo nie. Co to za związek, który opiera się na szpiegostwie.

Gość chwileczka
bo spotkalam sie z tym i nie wiem jak doradzić:D to nie z zazdrosci tylko z ciekawosci kolezanka bawila sie telefonem swojego chlopa. a ze on tez ciagle jej klamal ze z tamtą nie gada...:D

Gość adsfewfrefreg
On jest gorszy. Jeśli obiecuje, powinien dotrzymać. Jeśli nie ma zamiaru dotrzymać to nie obiecuje, proste

Gość chwileczka
dobrze, ale strzezonego pan bog strzeze:D skoro ma byc miedzy nimi ufnosc, facet zrozumial to odwrotnie i myslal ze dziewczynie nawet do glowy nie przyjdzie sie pchac w jego prywatnosc

Gość chwileczka
prosze wiecej odpowiedzi:D co o tym myslicie?

Gość chwileczka
AQQ