Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana pasazerka

cholerne kanary !!

Polecane posty

Jechałam dziś wyjątkowo autobusem za tz "drugą strefe" a ze jestem posiadaczką karty miejskiej i uczciwie place za wszystkie przejazdy dokasowałam bilecik za 2,80 za 2 strefe i co sie okazało??? Gdybym dokasowala bilet za 2,00 (20 minutowy) to by bylo wszystko okej ale ze skasowałam drozszy musze zaplacic kare 150 zl. To sie w głowie nie miesci co za złodzieje!!!! a ja kary itak nie zaplace :) jak myslicie moze podac ich do sądu grodzkiego?

omogłammu jak miesiac temu innemu kanarowi wykonac loda i na tym by sie skończyło 😭

bardzo zabawne :)

Gość Oiuytrea
Napisz odwołanie, nie mają prawa wlepić ci mandatu, kiedy uiściłaś opłatę za przejazd. I dodtakowo skargę na kanara.

lubię też wąchać pod pachami staruszków podróżujących w upalny dzień komunikacją miejską , zawsze łapię niezłą banię ;-)

ja pisze na poważny temat a widze ze dzieci jeszcze nie spia.. bawcie sie dalej. dobranoc podszywacze

Gość a to chamy
nie daj sie pisz odwolanie

Gość kamciaaaaa
zrob im najazd na siedzibe! to ze skasowalas bilet drozszy nie uprawnia ich do wydawania mandatow! wogole z tymi strefami jest po*****e! kto to wymyslil?

Gość jhgjhgjhgj
ocb ze strefami?

Gość strefa
poza warszawą zaczyna sie 2 strefa np

Gość podaj dziada do sądu
ja bym nie darował

nie wiem czy za 150 mi przyjmą? moga powiedziec ze za mala szkodliwosc czynu i mnie z kwitkiem odeslac :)

Gość co ty fanzolisz
mylisz pojęcia jaka szkodliwośc czynu? kanar nie popełnił przestępstwa ... ty sie nie zgadzasz z naliczoną karną opłatą a opłata czyli mandat to nie ta kategoria co " mała szkodliwośc czynu".

Gość nie wiem czy wiecie
ze kanar nie ma prawa nikogo legitymować i spisywać bez obecności policji?? nie ma też prawa trzymać osoby bez biletu w autobusie. jezeli ta osoba chce wyściąść to może. kierowca nie może wtedy zamknąć drzwi i jej przetrzymywać bo to ubezwłasnowalnia pozostałych pasażerów. i nie macie obowiązku czekania z kanarem na policję!!!!

Gość policjant___
jednak kanary mogą siłą przetrzymać osobę do czasu przyjazdu policji. Setki razy do takich kanarów jezdziłem kiedy gosc nie chcial pokazac dokumentu.

Gość nie wiem czy wiecie
i w tym momencie osoba przetrzymywana przez kanary moze złożyć pozew o ubezwłasnowolnienie:p bo przetrzymywać mogą tylko policjanci:p a kanar gówno moze zrobić:P