Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły MOD

CZY WIEKSZOSC NA KAFFE TO IDIOCI????

Polecane posty

Gość Przyszły MOD

Ludzie N-Normalni piszą powazne tematy a Ci I-Idioci kompletnie rujnują ich pracę. Sorry bardzo ale w sumie z tegą co widzę, na tematy które mają jakis głebszy sens brak odpowiedzi, a na głupawe temaciki jest mnóstwo. Za mały iloraz inteligencji czy jak to jest???? Odpowiedzi powinny byc na temat i jeśli ktokolwiek ma coś sensownego do napisania do niesz pisze, jesli nie to niech zamilknie i nie wypisuje głupot. Pozdrawiam :)

Gość hjkata
tak, zdecydowanie :D Witaj wśród swoich :D

Gość lolxd
ja myśle ze blebleble

Gość zgadzam sie z Toba
wiekszosc dzieci tu siedzi dlatego ja zmykam :)

Gość ja mysle ze blebleble
to najlepiej oddaje sens topiku :D ale masz rację, autorze :)

Gość hhhhhhhhh
masz racje! mi jest przykro ze mi nikt nigdy nie odpowiada a ja odpowiadam i tematy podbijam w gore!!!

A ja się nawet nie dziwię,że tak jest.Internet daje anonimowość/w pewnym sensie/więc pełno tu frustratów na pomarańczowo.Większość piszących swoich poglądów nie ujawni pod swoim nickiem,żeby się nie ujawnić tam gdzie pisze ,Bo przecież jest cool i ogólnie z prądem.Reszta,jak ma inne zdanie,to się nie loguje,bo po co swój słynny nick narażać na śmieszność?Zresztą,dowalić każdemu łatwiej z pomarańcza.A wydaje mi się,że głównie o to na kafe chodzi :( Czasem się zastanawiam,skąd tyle nienawiści,jadu,pogardy dla innych?Ale to chyba taka nasza polska natura.Ot,to Polska właśnie :(

Gość nKamil
Wszyscy tutaj idiotami nie są... Kryteria oceny są różne,ale jednym z pierwszych jest rodzaj stawianych pytań

oj tam rozrywkowo ma być. ja tu na początku pomarańczowo pisałam , poważnie, o związkach problemach, ale ludzi to nudzi!! fajnie się pisało. a teraz patrzę w którym wątku są jakieś śmieszne rozmówki, podszywacze są the best,mają ekstra pomysły, chociaż na pewno psują krew autorom. no ale teraz to po prostu jest ekstra, są topiki , że czytam i wyję ze śmiechu. dziękuję Bogu , że tyle ludzi z poczuciem humoru się odnalazło w jednym miejscu