Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprezysta

NIE MA JUZ SAMCOW ALFA !!!!

Polecane posty

Gość sprezysta

Nie ma juz meskich facetow,nie ma dominujacych,inteligentnych i pewnych siebie samcow...same takie jakies sieroty,gnojki i placzki zostaly... wyglad pozostawia tez wiele do zyczenia..dziewczyny zachwycaja sie,ze maja piekne oczy,dlugie rzesy,zgrozo... facet musi przede wszystkim wygladac jak facet,po kiego czorta mi jego dlugie rzesy??? eh.,,gdzie ci faceci z prawdziwego zdarzenia....seksowne,inteligentne,silne,odwazne,pewne siebie samce alfa....

Gość sprezysta
A najbardziej to lubię na dwa baty :) Nie na darmo mam taki nick :)

Gość bgsrhbaebsrj
a gdzie sa te kobiety?? bo teraz 90% to kurwiska i tyle

Gość sprezysta
o, juz sie odezwal dlugorzesny, placzliwy prawiczek...idz dziecko juz spac,pozna pora juz...

Gość sprezysta
no,placzku-cwaniaczku,nie pisz tak glosno,bo mamusie obudzisz za sciana..,. poziom facetow na kafe jest zastraszajacy!!!!!!!!!!

Gość sprezysta
Zbieram wentyle od opon rowerów Wigry-3 i przechowuję je w prawym uchyłku odbytnicy :classic_cool:

Gość sprezysta
ja wiem,ze bys sobie chetnie poruchal i jak piszesz te swoje marne wypociny to ci staje z wrazenia, ale wiesz,musze cie rozczarowac....nie jest i nie bedzie ci dane ruchac niczego lepszego niz wlasna lape albo jakas smierdzaca tlusta wiesniare z twojego osiedla... ale podobno jezus kocha wszystkich:)

Gość sprezysta
zegnaj,frajerze...niech ktos zglosi to do usuniecia,bo sie niesmaczne robi a,jeszcze jedno,frajerze - moze w innym wcieleniu lepiej ci sie zycie ulozy...ty maly,prymitywny,zakompleksiony,pryszczaty robaczku...mniej niz zero...

Gość akrylik
ZGŁASZAM DO USUNIĘCIA!!! TREŚLI OBRAŹLIWE DLA WIELU KATOLIKÓW!!! WULGARYZMY I PROFANACJA RELIGII!!!

Faceci Alfa biegają obecnie za kobietami Beta, Gamma, itd. aż do Omega. Prawdopodobnie jesteś kobietą Alfa i dlatego omijają Cię z daleka hehe