Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuyhtgf

zapraszam na aukcje, krotka, falbaniasta, kwiecista spodniczka HM, 34

Polecane posty

Gość poiuyhtgf
przeciez wiadomo o co chodzi :O inaczej zadna rzecz na allegro bedac na modelce nie moze byc okreslana mianem "Nowa"...oraz, rownie dobrze moge miec 2,3,4 15 takich spodnic :O :)

Gość poiuyhtgf
a co mnie obchodzi to, ze jej nie chce :O :)? zastanow sie kobieto!

Gość gfr
no nie dziwie sie, ze w niej nigdzie nie wyszlas, bo wygladasz w niej tragicznie... Z takimi nogami mini... No ludzie... Po pijaku te spodnice kupowalas, czy jak?

Gość poiuyhtgf
czarna to jednak nie kwiecista - nie uwazasz ? wiadomo ze krojow jest ograniczona ilosc i w ktoryms momencie nic nowego sie nie wymysli, wiec chodzi o strukture, kolor, desen caloksztalt (w orsay dopiero niedawno zaczely sie pojawiac) itp. buty sobie chwale :), a to nie topic o mnie... jesli nie masz nic w kwestii tematu topicu donapisania, to daruj sobie :O. pieprzysz byle by pieprzyc, za kazdym razem jak zaloze temat, wiec gon sie :P🖐️

Gość poiuyhtgf
nie wyszlam, bo za krotka. nog sie nie wybiera :D, i nie zamierzam sie kisic z jeansach ps: pisz na czarno Lesny :D

chodziło mi, że czarną właśnie w takie same kwiatuszki, bo twoja jest taka granatowa. ps. ale jesteś mondra, grf to nie moje alter ego, ale skąd ty prosta dziewczyna z miasta z prostymi nogami w spodnicy o prostym kroju, to możesz wiedzieć.

Nie zamierasz się kisić w dżinsach a się kisisz w tych butach? dlaczego nie kupić sobie sandałów? Albo japonek? Bo nikt nie kupił jeszcze twojej spódniczki?

Gość poiuyhtgf
jasne :classic_cool: nie wiem gdzie ty mieszkasz, ale u nas to do lata i japonek jeszcze lata swietlne. pogoda przypomina wczesna jesien od paru tygodni :O. poza tym japonki zostawie takim zyciowym siermiegam bez wyobrazni jak ty :) (sztampowo, zwyczajnie i bezpiecznie). a teraz...w pollprzysiadach, madra, bo anonimowa :D 🖐️

Gość poiuyhtgf
a poza tym, tekst o prostych nogach, uwazam za komplement :) oraz...w taki razie twoja siora tez ma nader prosty gust, skoro ma taka sama:)

a gdzie my tu pisaliśmy o guście? :/ Ja mieszkam na zachodzie, u nas jest cieplutko, chodzić w takich butach jak ty to wstyd, ja za.p.ie.r.dalam w sandałkach :]

Gość poiuyhtgf
Sorry, ale myslisz, ze mnie obchodzi gdzie ty mieszkasz :O? I jak to sie ma do naszych realiow w Pollsce :O ? Przeczytaj jeszcze raz to co napisalas (o rodzaju butow i o trendach - ze u was na zachodzie to juz dawnooo bylo) a sama zobaczysz, jak pieprzysz bez sensu. Zyj sobie tam, zapierdzielaj w japonkach, kieruj sie MAST EVAMI jakie tam obecnie obowiazujac, a od polskiego - wara 🖐️

Gość do Lesnegoooo
ale Ty jestes pojebana !!! kobieto!!!! co nas obchodzi pogoda na zachodzie??? mamy sie ubierac jak na wypizgowo, dlatego ze tam cieplo jak u nas ledwo 10stopni? przestan sie komprowitowac idiotko :O

LeśnySłodziaczek a Ty skąd się urwałaś z choinki? To, że Ty sobie pomykasz w sandałach to nie znaczy, że cała Polska musi w nich chodzić. Ja osobiście w życiu sandałów bym nie założyła :/

Gość poiuyhtgf
tez zyje na zachodzie w sporym miescie i dzis byl dopiero jeden z cieplejszych dni, ale wiekszosc i tak miala pelne buty :O, zyj i daj zyc innych :O, bosz - jak komus zimno, to niech sie ubierze cieplej...jak komus przygrzewa, mimo braku slonca - to niech sie rozbierze...dziwne rozumowanie

Gość vbgrtyh
niw no, spodniczka tragedia, zwykly kawalek szmaty, poza tym rzeczy z h&m sa chujowe jesli idzie o jakosc nie jestem lesnym slodziaczkiem, od razu mowie

Gość poiuyhtgf
Ok, uciekam spac ps: tez uwazam, ze buty sa ok ;) - z reserve, za polowe ceny kupione rok temu. nie to modne, co mode, a co sie komu podoba :). dobrej nocy!

Gość beatryczeeeee
moim zdaniem spodniczka bardzo fajna i cena okazyjna bo w h&m byly po 59zl, a w orsayu jeszcze wiecej. jakby byla wieksza to bym chetnie nabyla:)

Gość beatryczeeeee
po 59 albo po 79, juz dokladnie nie pamietam, ale sporo wiecej.

Gość vbgrtyh
:)