Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Bez Nicka*

CZY TO MOŻNA NAZWAĆ ZDRADĄ ? POMOCY

Polecane posty

Chodzi o mojego faceta , jestem z nim pół roku.Układało nam sie dobrze ,wszystko było ok.Aż do wczoraj ... przyszedł do mnie ,powiedzialam mu żeby włączył dvd to obejrzymy jakiś film, ja poszłam do kuchni szykować jakieś jedzenie ,jego telefon leżał na stole ... coś mnie tkneło żeby poczytać jego sms-y,mimo że nie robie tego często ... Zaczełam czytać ,a tam smsy od jego pewnej znajomej ( która ma 33 lata !!! mój facet kiedyś spotykal sie z nią - ale był to związek wyłącznie \'łóżkowy\'\'. W dodatku ona ma męża) No i czytam te smsy a tam od niej że...ma na niego ochote ,że zrobiła by mu loda itd ,itp. Później wysłane do niej ,żeby tak nie pisała bo ma na nią ogromną ochote ,i jakieś smsy dotyczące spotkania. Poszłam do niego,rzucialam telefonem i kazalam mu iść.Ale nie poszedł, łaził za mną ,przepraszał ,że wiecej tak nie zrobi.Wczoraj mi kwiatki przynióśł.Już sama nie wiem co robić ? Poradźcie mi coś... Powiedzialam mu że sie na nim odegram żeby sie poczuł tak samo jak ja ...

Gość Dosadny
Zrob mu loda.

wiesz co z facetami to roznie chociaz los kusi moze tylko gadac (choc to nie wporzadku) moze byc tylko madry,ale jak by cos do czego przyszlo uciekl by gdzie pieprz rosnie badz : spotkalby sie z nia ...rady tu nie znajdziesz zalezy jaki z niego czlowiek jak kocha cie i zalezy mu na tobie to powinnien zakonczyc z nia ,nawet te smsy musi wybrac a ty stanowcza byc co to dzieje sie z tymi dzisiejszymi facetami :(:( masakra pozdro.. ps przechodzilam przez to samo ,skonczyl ale powiem ci ze zaufac mu nie potrafie ,chocbym chciala :( trudno to odbudowac ..

Gość sory ale dla mnie to by byl
koniec, czemu? bo facet predzej czy pozniej cie zdradzi, to pewne

ewuniaaa - ja kazałam mu przy mnie zadzwonic do niej,ZADZWONIŁ ,powiedzial jej że ma wypierdalać itd. ona na to że ''sam sie pierwszy odzywasz a teraz takie ostre slowa?'' byla bardzo zdziwiona ze jej tak powedział ...pozniej oczywiscie dostal od niej kilka smsow ,z pretensjami ,nie odpisal jej . ja caly czas bylam dla niego oschła ,wręcz chamska ,ciągle o tym mu przypominałam ,dzisiaj poszedl do pracy a ja sie wkurwiam że z nią znowu pisze. Napisał mi smsa ''dlaczego jestem taka zimna dla niego''"? Odpsialam mu że bylam dobra,mila ,kochana to było mu źle , on na to że Naprawi wszystko i wiecej tak nie zrobi. sama nie wiem co zrobić,nawet jak mu wybacze to nie zaufam mu tak od razu ... :(

bez nicka ja cie doskonale rozumiem tez bylam w takiej sytuacji ,tez sobie pisal z innymi laskami ,:( zdjecia sobie wymienial :(itd. postawilam sprawe na ostrzu zmienil sie :) choc wiesz nie ufam mu tak jak ty swojemu ,bo ciezko komus zaufac ,zaufanie niestety zostalo nadszarpniete to ze jej zadzwonil i powiedzial ze ma wypier*** dobrze ze to zrobil , jesli wybaczysz i bedziesz z nim ,bedzie ciekzko ,z zaufaniem badz czy nie klamie ,moze pisze itd.... bedzie potrzeba duzoo pracy w takim zwiazku i nie sadze zeby zaraz wszystko skreslac ot tak musze sie przyznac ze ja naleze do osob ktore sie mszcza :) umowilam sie z kolega na kawe 2 razy no i zobaczylam ze nie jest mu z tym fajnie a w nim gotowalo sie :D coz tez musi poczuc :) tak jak powiedzialam ciezka praca czeka mnie takze w tym zwiazku a jezeli bedzie chcial zdradzic coz nie ma na to rady :(

p s napisal ci dlaczego jestes taka zimna faceci nie rozumieja dla nich pisanie to taka zabawa :) oni nie kapuja ze nas to boli a jak juz zakapuja to troche za pozno coz faceci tak samo jak my kobiety ,chcialybysmy caly czas zeby nam mowiono ze jestesmy najpiekniejsze ,kwiaty itd tacy jestesmy z natura dla nas kobiet jest to oczywiste dla nich facetow cos innego :) to moje spostrzezenia ale nalezalo mu sie ze bylas podla niech sie stara :)

na początku naszej znajomosci byla podobna sytuacja ,tez pisal z jakąś laską ale nie byly to esy o treści erotycznej tylko takie raczej \'\'normalne\'\' .wtedy mu powiedzialam że ma wolną ręke ,nie zależało mi na nim jeszcze tak bardzo ... ale zemściłam sie po tej sytuacji ,specjalnie spotkałam sie z moim byłym ... ;) teraz tez mam ochote sie odegrać na nim ...ale to bez sensu ,robic sobie tak ciągle na zlosc :-o

wyglada na to, ze sam do niej zaczal pisac pierwszy, a pozniej sprytnie dzwoni do niej przy tobie i mowi to, co chcesz uslyszec. Predzej czy poznej znow zacznie do niej pisac i sie pusci :O

teź mi sie tak wydaje ,czekam tylko na ten moment :-o chociaż teraz pewnie bedzie ostrożniejszy. jeszcze bym to zrozumiala jak by to jakaś laska zajebista byla ,ale baba ma 33 lata ( on 23 ) :-o no masakraaaa ...... :-o

Gość dudek borubar
napisz esa mężowi tej 33 latki. skończą sie flirty. być możee. powinnaś poinformować męża tej szmaty. twój facet z resztą też szmata.

Gość A JA NAPISZE KRÓTKO I NA TEMAT
jak facet mysli o innych nie mowiac juz o tym,ze pisze im takie reczy,ze jest na nie napalony tzn.ze nie kocha swojej kobiety! zakochany, kochajace facet ma ochote TYLKO na swoja kobieta a inne ma w dupie, Twoj najwidoczniej Cie nie kocha i woli myslec o posuwaniu innych:O P.S. Pisze Ci to facet;)

Gość vp.pl
jej wiek nie swiadczy o jej SEKSUALNOSCI!! Znam duzo kobiet w tym wieku i siwetnie wygladaja, siwetnie sie z nimi rozmawia czy przebywa w ich towarzystwie a takze sa swietne w lozku!! Nie obrazaj kobiet bo ty pewnie tez dożyjesz tego wieku! Poza tym tamta moze jest przeciwienstwem tego co napisalam, moze sie i puszcza(nie znosze takich kobiet) ale one istnieja i tego nie zmienisz. Twoj facet przegial i ja napewno zostawilabym go zaraz po przeczytaniu wszystkiego. Zadzwonil i mowil wszystko to co ty chcialas bo tam bylas ale wierz mi ze tamta kabieta napewno wybaczy mu ta gre zaraz gdy tylko sie spotkaja i jej powie ze bylas w poblizu i nie mial wyboru.....

przykro mi, ale moim zdaniem twoj facet teraz bedzie sie staral, kwiatki, kolacyjki, czekoladki i inne sposoby na zamydlenie tobie oczu, a jak uzna, ze wystarczajaco uspil twoja czujnosc, to pobiegnie w te pedy do tej kobiety. gdyby chcial byc wobec ciebie w porzadku, to nie odpisywalby tej pani w sposob \"nie kus mnie, bo mam na ciebie ochote\", ale raczej \"juz nie jestem tym zainteresowany\", nie sadzisz?

Gość Viera Viera
daj sobie z nim spokoj... ja nie poszlabym z nim juz do lozka. pewnie kochajac sie z toba wyobraza sobie tamta...albo porownuje... niesmaczne to ;/

Gość maccska
Jakiś czas temu miałam podobną sytuację. Napisał do mnie smsa, ale z myślą o jakiejś Dagmarze, a ja jestem też na D. I się pomylił. A były też tam dziwne propozycje wspólny prysznic itp. Gniewałam się trochę, ale nie byłam w stanie uwierzyć, że by był zdolny mnie zdradzić i wybaczyłam i nie żałuję. Ale kazałam zmienić numer telefonu. Dał go tylko znajomym, a dawne koleżanki o nim zapomniały już. Nie wywinął mi już żadnego numeru. Jest w pracy potem u mnie nawet nie miałby kiedy. Ale szczerze mówiąc czasem zaglądam do jego komórki i nic tam nie ma niepokojącego. Odzyskuje powoli zaufanie. I wierzę, że się nie zawiodę i to było zwykłe gadanie. On powiedział, że żarty. Ja mu wierzę.

vp.pl ale nie dość ,że jest od niego starsza ,to ma męża . I przeciętną urode. ( widziałam jej profil na NK i nie jest z niej jakaś super laska tylko zwykła baba :-o nie wiem co robic juz ??? :-o

Gość pare slow do autorki
moj ex tez zadzwonil do laski z ktora smsowal i sie spotykal. kazalam mu zadzwonic przy mnie i powiedziec, ze to koniec, etc... Tak ja wyzywal, ze bylam w szoku, ja bym sie do niego juz nie odezwala na jej miejscu... ale... to bylo tylko mydlenie oczu, bo dalej sie z nia spotykal, dzwonil do niej i pisal esy... faceci to swinie, nie wszyscy oczywiscie, teraz jestem z facetem, ktoremu takie rzeczy do glowy nie przychodza... a tamtego wyslalam na drzewo... przepraszal, obiecywal poprawe, blagal, plakal, heheheh nic ztego!!! Szanuj sama siebie!!!

zwykla baba, ale mial z nia romans i spotykali sie tylko na seks, malo ci??? czyli cos go w niej pociagalo, dobrze robila loda, byla dobra w lozku ogolnie... uroda to nie wszystko.... zreszta dla Ciebie przecietna, a dla niego atrakcyjna jak widac heheh

Jesli z nim zostaniesz bedziesz miala problem z zaufaniem, bo bedziesz caly czas myslala, ze ma z nia kontakt, a moze sie nawet z nia spotyka. I pamietaj, ze smsy i rozmowy mozna z komorki wykasowac, a jesli nie masz dostepu do jego bilingu, a przypuszczam, ze nie masz, to dooopa.

Gość mellllba
facet, który napisał krótko i na temat - 100% racji. Zakochany facet nie widzi innych kobiet!!! To Ty masz być obiektem jego pożądania i treścią jego fantazji, jak jest inaczej, i choćby w myślach seksi się z innymi to oznacza jedno : "bye bye baby". tak ajest brutalna prawda. Cóż ci z tego, że przegonisz jedną lafiryndę z jego życia? Zaraz pojawi się nastepna a on bedzie się lepiej pilnował. czy naprawdę chcesz tak żyć?

Gość bbbbbbbbbbbbbiiiiiiii
wielu facetów ma podwójne telefony,albo chociaż karty,czasemwięcej niż dwie,teraz będzie sie pilnował z telefonem i tyle,albo kupi inną kartę do ściem,tacy faceci się nie zmieniają,a po slubie im się nasila,najpierw koło 30,potem 40