Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GumaOrbit

Uwaga, zaczynam! D

Polecane posty

Witam wszystkich ;D Mam 170 wzrostu i [nie wiem jak to sie stało ;D] 63 kilo. Wiem, to jakaś totalna masakra. I mam pewno marzenie.. Chciałabym być modelką. Mam do was kilka bardzo ważnych pytań, a mianowicie: a) jaką wage i jak musi wyglądać modelka? b) jak zrzucić zbędne kilogramy, brzuszek i boczki? :( p.s. nie wiem czy dieta mi pomoże.. Może zastosuje głodówke? c) znacie jakieś dobre i sprawdzone agencje? z góry dziękuje! pozdrawiam Ola ;D

14. Koleżanki z klasy są chude i przeglądając strony internetowe znalazłam nawet ich zdjęcia na portalach z modelkami ;D Ja też tak chce!!! ;D

Gość brzydula a ty czemu nie
spisz rano masz ulice do zamiatania

Dzisiaj spałam aż za długo xD Ale jak stanęłam przed lustrem.. To aż płakać mi sie zachciało.

oj Olu, zrobisz jak zechcesz, ale nie wiem czy jest sens tak się męczyć?

Hinatko, tu nawet nie chodzi o męczenie sie.. Po prostu chce zrzucić zbędne kilogramy. W sklepach jest tyle ładnych ubrań, ale ja sie wstydze w nich chodzić, bo brzuch tragiczny, a nogi.. Jak ide to trzęsą sie jak galarta, o!

no tak, ja się cieszę, bo szczupła jestem, wagę mam teraz w sam raz :) kiedyś za chuda byłam :P tylko żebyś w drugą stronę nie przesadziła i w anoreksję nie wpadła..

To mi nie grozi! ;DD ojj, napewno. Hinatko, a podałabyś mi jakieś sposoby na płaski brzuszek? Byłabym ogromnie wdzięczna. I szczupłe uda.. Chciałam nawet zacząć używaż jakiś Slim 15 czy innych Lineii, ale stwierdziłam, że to lekka przesada..

A jakie ćwiczenia 'wzmacniające brzuch' polecasz? Czytałam, że zwykłe brzuszki tylko napinają mięśnie, ale tkanki tłuszczowej nie spalają..

wiesz co.. niestety nie pomogę Ci, bo nie mam pojęcia. Nigdy nie ćwiczyłam mojego brzucha, bo problemu takiego nie mam.. Może na dietach popytaj?

Gość no wiec wlasnie
tępe kretynki :o tosz to prowo 🖐️

Problem w tym, że boje sie, że na takiej diecie nie wytrzymam i sięgne po coś słodkiego ;| A musze mieć płaski brzuch do sierpnia, bo nad morze jade ;D

Dziękuje! Musze spróbować.. A ćwiczyłaś tą 6 Weidera, Brzydulo30? Są jakieś rezultaty po tygodniu?

wiesz co ja chodze na nie ale raz w tygodniu tylko.Dziewczyny,ktore cwicza czesciej chwala no i widac po nich:P Wole spinning:)

Ja mam w domu rowerk stacjonarny, ale jakoś nigdy mnie do niego nie ciągnie.. Przyznam wam, jestem załamana. Dziś się dowiedziałam że moja koleżanka z klasy jest modelką.. Ja też tak chce! Tyle że jest małe ALE. Ona waży 52 ja? 63.. A ja chce dotrzeć do 55!!

Autorko, uważam, że jesteś za młoda na dietę, jesteś w wieku dojrzewania i ostra dieta mogłaby źle wpłynąć na twoje zdrowie.. ale ćwiczenia i sport jak najbardziej polecam;)

Prosze mówić mi Ola ;D Wiem wiem.. Ostre diety są pod każdym względem niezdrowe, nie tylko dla nastolatków.. Ale ja tak chciałabym schudnąć i rozejrzeć się za jakąś fajna agencją modelek ;D

camember dziekuje:) Widze miłośniczka spinningu:) Ja przekładam spinning nad step i inne aeroby:)

Olu mysle,ze dieta wcale nie jest ci potrzebna.Wystarczy ograniczyc troche slodycze,fast foody,napoje gazowane typu cola:) Cwicz regularnie =a bedziesz widziala efekty Ja od stycznia cwicze 3-4 razy w tygodniu i efekty sa bez zadnej diety:)

Chudniue sie wagowo ale co najwazniejsze-zmienia sie sylwetka,zmniejszaja centymetry:) Ktos jak Cie widzi nie wie ile kg schudlas ale widzi wizualnie:)