Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana i glupia.....

przespalam sie z nim na 1ej randce..kocham

Polecane posty

stala sie straszna rzecz.. znamy sie okolo rok.. on jest barmanem,przychodzilam do niego do baru ze znajomymi czesto gadalismy, wyglupialismy sie bardzo sie polubilismy.. ostatnio spotkalismy sie prywatnie, na randce.. bylo cudownie!!!!! i niestety sie z nim przespalam.. i od tamtego momentu on jakos ucichl.. jednak jak juz napisze to takie mile smsy.. nie chodze do niego do baru bo nie chce zeby myslal,ze jestem natretna czy cos.. jednego dnia wysyla mi 30 smsow innego zero.. jest jeszcze jakas szansa zeby go zdobyc?!?!?!?!?!?!?

Gość no wiec wlasnie
przejebalas sobie. zaliczyl cie i to by bylo na tyle 🖐️

Gość tzyniczna_marysia.
bylo cudownie po czym niestety sie z nim przespalam :classic_cool:

Gość no wiec wlasnie
motzne :classic_cool:

Gość dextter jackson
Posuwistym krokiem zbliżałem się ku mojemu celowi. Wiedziałem, że to było blisko. Natchniony niczym Michał Anioł podczas tworzenia przygotowałem swój odbyt na tą ucztę. Zasiadłem na starannie wypolerowanej muszli klozetowej niczym Królowa Elżbieta na tronie i z jękiem oddałem się tej przyjemności wydalania z siebie kału. Po wszystkim wstałem z godnością i udałem się na spoczynek. Cel został osiągnięty.

to jak mu pokazac ze naprawde mi na nim zalezy.. jest moim drugim facetem z poprzednim bylam pol roku zanim sie kochalismy.. jeju jaka glupia.. ale te emocje i alkohol.. :(:( jakies szanse mam w ogole?!?!

haha dlaczego niby? wszyscy faceci sa tacy sami..

no skoro dałas mu wszystko na pierwszej randce + nakreśliłas swoje zwyczaje to po co ma dzwonic?

wszystko?? a co ze zwiazkiem, szczesciem itd!?

fakt przesadziłaś...na pierwszej randce... ale co się dziwić lludzie to tylko ludzie i popęd niekiedy zwycięża nad rozumem :P szanse na to, że coś z tego jeszcze bedzie nie są zbyt wielkie, a właściwie pytanie czy w ogóle są... nie wiem może spróbuj to jakoś naprawić, jeżeli zechce się umówić drugi raz, coś mu nakręć, że nikt jeszcze nigdy na Ciebie tak nie działał itp... no nie wiem :P spróbuj dać się mu poznać z innej strony, żeby zobaczyl, że można również zupełnie inaczej spędzać z Tobą czas, że jesteś coś warta.

Gość to ty mu wyślij smsa z
rachunkiem za sex

Gość żżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżal
qrwa co Wy pierdolicie !!! coś jest warta? ? ? a od kiedy to jak się z kimś przeruchasz to spada Twój poziom wartości jako człowieka? żal mi Was i tej ciemnoty w jakiej żyjecie !!! do autorki :) po prostu spotkaj się z nim i porozmawiajcie a nie snuj domysły i słuchaj rad zacofanych wieśniaków nie obrażając lol ludzi ze wsi :)

jejku.. caly czas o nim mysle..

Nie rozumiem czym sie przejmujesz, kilka moich zwiazkow zaczelo sie od seksu, wlasciwie prawie kazdy :P Nie wiem skad ten glupi przesad, ze jak poszlas z nim do lozka na pierwszej randce to juz \"dalas mu wszystko\" :O Tak jakby \"wszystko\" co, kobieta posiada to byl jeden numerek, heh. A czy masz szanse? Trudno powiedziec, jesli przysyla Ci po 30 SMSow to chyba tak :) Powodzenia 👄

Gość a ty sama pleców
a co kobieta może dać facetowi oprócz dupy ?

Gość hbgkjhv
a co to za roznica czy sie daje na 1 czy na 2 czy na 5???:O jakby kobieta nie chciala to by nigdy nie dala.... tak samo rozwala mnie to ze jak facet pyta dziewczyne o chodzenie to ona musi sie zastanowic i..."dam ci odpowiedz za 2 dni" no zal....:O jak ktos nie chce z nim byc to daje mu to do zrozumienia odrazu a takie baby mysla ze te 2 dni wystarcza zeby nie zostac uznaną za łatwą :O teraz sa takie czasy ze wszystko sie robi na spontana, cnotka niewydymka jak dostanie ochoty to zrobi to na 1 spotkaniu a kurwą sie jest wtedy jak sie bedzie pierdolic z kazdym obojetnie na ktorej randce ....

Gość hbgkjhv
jak moj znajomy kiedys powiedział ze jesli ktos nie jest w związku jest to wporzadku jesli bedzie sie dupczył/a z kolega czy kolezanka, kazdy TEGO potrzebuje chyba ze ktos juz jest totalnym cnotem,a co innego jak sie ma partnera i daje na boku...

Gość a ja sama
kazdy inaczej patrzy na te sprawy. Kobiety tak jak i mezczyzna maja prawo do przyjemnosci cielesnej. Co w ogole nie powinno nikogo dziwic. Sa ludzie ktorzy potrafia sie rpzespac z byle kim i byle gdzie a sa i tacy co maja swoje zasady. Zadne z powyzszych nie jest godne pogardy bo to rzecz normalna. Nie potepiam autoreki chociaz sama napewno na 1 randce bym nie dala bo to wbrew moim zasadom, ja wolne gdy sex laczy sie z uczuciem (powazniejszym). Potępić mozna jedynie sex za kase bo to zwykle kurestwo

Gość ja też poszlam
z facetem do łóżka na pierwszej randce :). Od pięciu lat jest moim mężem :)

Gość olala.ulala
hej. i tutaj racje ma ktos kto pisac u gory wkurza mnie takie myslenie ze ta ktora przespi sie z facetem po 4 miesiacach jest lepsza od tej ktora na 1 randce jesli ktos ma ochote, 2 osoby sie pragna to po kiego czekac i udawac ze za jakis czas bardziej wypada:/ pojebane sa wtedy te panie i ci panowie ktorzy sa w zwiazku i pierdola sie na prawo i lewo :/ to tyle

i juz dzis bedzie trzeci dzien, kiedy sie nie odzywa.. a wczesniej nawet juz po tamtej nocy, pisal tyle..

Gość KAZDY CHŁOP TO SAMIEC

Gość mia26 mia
hej! najlepiej pojdz do niego tam gdzie pracuje i popros go o spotkanie, albo wyslij mu sms "Czy mozemy sie spotkac i pogadac", potem jak bedziecie sam na sam badz pewna siebie i powiedz mu ze glupio wyszlo, ze zdarzylo ci sie to 1szy raz, i zeby nie pomysla sobie ze jestes latwa, poiwedz ze ci sie podoba i nie chcialabys zeby to zepsulo wasze stounki, relacje miedzy wami, i daj mu czas na przemyslenia na odpowiedz co dalej, nie naciskaj.

masz racje Mia.. dziekuje.. mam nadzieje,ze mi sie uda.. uwielbiam go..

Gość ketchup wloclawski
to ze sie przespalas z nim nie znaczy ze jestes mniej wartosciowa niz inni

Gość mariolka 997
i co napisalas juz do niego???? jestem wpodobnej sytuacji w sumie i mysle czy sie uda cos jeszcze..

napisalam wlasnie do niego czy moglibysmy sie spotkac pewnego dnia, porozmawiac. czekam na odpowiedz...