Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eurorobotnik

EUROBANK - pomocy!!

Polecane posty

Gość Eurorobotnik

Mam pytanie do ludzi, którzy przeszli przez etapy rekrutacji Eurobanku. Czy moglibyście przybliżyć mi mniej więcej jak ta rekrutacja wygląda?? Jakie występują najczęściej scenki sprzedażowe i w ogóle, o co pytają i na co kładą największy nacisk?? I najważniejsze to czy po studiach ekonomicznych lecz niestety bez doświadczenia w bankowości mam jakiekolwiek szanse czy lepiej darować sobie?? Z góry dzięki za odpowiedź.

Gość Eurorobotnik
Podnoszę temat...Nikt nic nie wie na temat rekrutacji?? Bardzo proszę o pomoc...

Gość LOLOLOLOL
nei wiem czy zauważyłaś/łeś ale to forum dla ludzi którzy żyją POZA POLSKĄ gdzi enei ma eurobanku

Gość Bankowiec007
W Grecji jest Eurobank :) Twoj blad polega pewnie na tym, ze obawiasz sie dziedziny, w ktorej chcesz pracowac - gdyby bylo inaczej to bys nie miala zadnych pytan odnosnie rozmowy, bo bys sie jej po prostu "nie bala" ;) No i nie wysuwalabys argumentu braku doswiadczenia. Bankowosc to specyficzna dziedzina nauki, opierajaca sie w glownej mierze na poznaniu wielu informacji. Sprawy ekonomiczno-gospodarcze sa w Polsce normowane przez ok. 50 ustaw. Jesli chcesz to podaj maila, a je Tobie przesle, ale tylko wowczas, gdy obiecasz, ze sie z nimi zapoznasz. Jesli zaznajomisz sie z tymi 50-ma ustawami i bedziesz na co dzien interesowala sie gospodarka, ekonomia (wystarczy czytac dziennik "Rzeczpospolita", dodatek: Ekonomia), to z biegiem czasu poczujesz sie tak komfortowo (majac wiedze), ze nic nie stanie na przeszkodzie "robic" kariery w bankowosci. Ja czytam codziennie "Rz" juz od 10 lat - na poczatku cala - co zajmowalo ponad 2 godziny dziennie, obecnie tylko dodatek: Ekonomia. Skonczylem takze studia ekonomiczne - kierunek bankowosc, ale powiem Tobie, ze wieksza wiedze uzyskalem dzieki regularnemu sledzeniu wiadomosci gospodarczych, niz temu, co przekazano mi na studiach. Jesli egzamin dotyczyl tematyki stricte bankowej to nie musialem sie uczyc w ogole :) Na wszystko jest plan doskonaly. Ustawy + "Rz" = kariera gwarantowana. Teraz wszystko zalezy od Twoich checi.