Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia137

Czy ten typ to narcyz?

Polecane posty

Witam, powiedzcie mi czy to jest normalne , że 28 letni facet ma w pokoju swoje zdjęcia w ramkach? Dodam , że jest on przystojny ale z tymi zdjęciami to wydaje mi się, że to przesada....aha nie napisalam , że od od 3 lat byłam z nim zakochana... w koncu zaczelismy sie spotykać,spotkalismy sie może 8 razy , ale urawałam kontakt bo traktował mnie jak kolejna zdobycz był za bardzo zarozumiały zbyt pewny siebie.i ciągle sie przechwalał , a takich nie znosze! wieć urwałam kontakt, oczywiście cierpie strasznie ale wole cierpiec , niż być z egoistą i dupkiem - tacy sie niestety nie zmieniają!Ahaa jeszcze jedno na pierwszym spotkaniu powiedział , mi że ze dziwne , że on nie ma żony ,mowił także , że już od podstawówki miał powodzenie , wszystkie się w nim kochały i pisały do niego na ławce I love you hahaha jak można byc takim zadufanym w sobie człowiekiem, i tak sie przechwalać! Odnośnie tych zdjęc zadałam to pytanie bo ja niestety nie przejrzałamjeszcze na oczy i w myslach go tlumacze ze on poprostu taki jest , że to jest normalne, że nikt nie jest idealny ale żeby dorosły facet mial swoje zdjecia w ramkach ?

To że ma swoje zdjęcia wynika pewnie z jego charakteru i założę się że ten facet ma przerost ambicji i zbyt wielkie mniemanie o sobie a pewnie dlatego nie ma żony bo żadna by z nim nie wytrzymała

Gość
hahah:D:D:D::D debil :D:D:D:D

Tez myślę , że on ma zbyt wysokie mniemanie o sobie , poza tym dwie dziewczyny go rzuciły , jedna po 5 latach dla innego , i druga po 2 latach także dla innego - wiem ,ze swoich żródeł że ją zdradzał... Szkoda ,że faceci sie nie zmieniają:(

no typowy narcyz. zostaw go w cholerę. swoje zdjęcie w ramce... żenada. a ołtarza nie miał do tego? pamiętasz shreka? książe z bajki...

Pamiętam Shreka heheh ... żeby to było jedno zdjecie to bym jeszcze zrozumiała ale 5 to już przesada ! Przecież taki facet wogle nie jest męski...

weź go kurwa olej on jest jakiś nienormalny facet to powinien być facet a nie jak jakaś laska rozczula sie sam nad sobą, no żal mi go zostaw go i to szybko bo jak ruszysz gówno to bedzie smierdzić

No i NARCYZ w całej swej krasie zostanie starym , zgorzkniałym capem :classic_cool: :D :D :D

Gość a ja sama
takie zachowanie ejst zalosne, musi miec koels wiele kompleksow wbrew pozorom. Zostanie starym kawalerem to wiecej niz pewne11

Urwałam kontakt, 2 miesiące temu , bo chciał się spotykać tylko do sexu, , mówił , że nie chce się wiązać - Frajer jeden! Jak mógł mi coś takiego zaproponować wiedząc , że byłam w nim bardzo zakochana ! Zresztą na powodzenie nie narzekam, tylko , że do niego miałam wielki sentyment, ale rozczarowałam się bo za bardzo go sobie wyidealizowałam, naprawdę wierzyłam w niego jak nigdy w nikogo... Miłość jest ślepa dlatego ma tak wyczulony zmysł dotyku" :)

ciesz się , że od razu powiedział Ci że tylko do seksu gorszym byłby frajerem jakby kłamał Ci, że Cię kocha itp. a tak naprawdę bylabys mu tylko do jednego. nawet jeśli narcyz i frajer to szacun dla niego za szczerość.

Wydaje mi się , że on jest pozerem, zresztą myślę, że chłopak który sie cały czas przechwala i ma tak wysokie mniemanie o sobie nie nadaje się na faceta...musialby się naprawdę mocno zakochać, wtedy może nie byłby takim egoistycznym dupkiem, a zapomnialam dodać , że dla niego aż za bardzo liczy się sex, mojej koleżance mówił, jak był jeszcze ze swoją dziewczyną ,że nie jest z nią szczęsliwy bo cytuje " bzyka się jak stara baba", ta dziewczyna była naprawde atrakcyjna i inteligentna , dobrze zrobiła ,że kopneła go w dupe i ma teraz super faceta, a on jest idiotą , że zwierzał się jej najlepszej koleżance, oczywiście ta dziewczyna się o tym dowiedziała a on się do tego nie przyznał, aha jeszcze tej koleżance zaproponował sex, ona oczywiscie odmówiła, ale z niego palant! Ja rozumiem , że sex jest ważny w związku, ale żeby tylko to było jego wyznacznikiem, tego nie rozumiem wogle... a gdzie miejsce na czułość, na miłość??? Zresztą jak facet zdradza to jest za przeproszeniem gówno warty! Nie wierze, że faceci się zmieniają nawet w imie miłości, a już napewno nie taki narcyz, zadufany w sobie , który myśli ,że może mieć każdą!

qrna dochodzę do wniosku że prawdziwi faceci to jakiś gnący gatunek ustępujący miejsca bezpłciowemu czemuś z penisem...

Nie sądzilam, że milość może aż tak się mylić:( Ale trzeba wierzyć, że kiedys trafimy na porządnego człowieka , który nas doceni, i zaakceptuje takimi jakimi jesteśmy, bo kocha się nie tylko zalety ale również wady ... "Cokolwiek prawdziwie się zaczyna nigdy się nie kończy"