Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś taka 24

ETIAXIL JEST DO D***

Polecane posty

Gość jakaś taka 24

WITAM JESTEM ZAŁAMANA ZDRUZGOTANA ZAWIEDZIONA BUUUUUUUUUUUUU. POCE SIE PRZY KAZDYM STRESIE, ZDENERWOWANIU, MAM NORMALNIE PLAMY POD PACHĄ JAK CHOLERA. I KUPIŁAM TEN SUPER ETIAXIL. I CO?? I NADAL DAJĘ PLAME!!!!!!!!!!!!!!!! OD KIEDY MOZNA ZAUWAZYC PIERWSZY EFEKT??? MOZE JA ZA DUZO WYMAGAM?? NAŁOZYŁAM JUZ TRZY APLIKACJE (TZN. PRZEZ 3 NOCE) I NIC!!!! JAK TO BYŁO U WAS????

Gość tym razem bez nicku
ja uzywam antidral i od 1 uzycia dzialal w najwieksze upaly w ubieglym roku, ale ogolnie bardzo malo sie poce

Gość jakaś taka 24
no własnie w tym problem ze ja sie poce nawet jak jest zimno :(

Gość motylek z krainy snów
Etiaxil jest bardzo dobry tylko moze ty jesteś inna to na ciebie nie działa

Gość jakaś taka 24
HEH NO MOZE :D A OD KIEDY TOBIE ZACZĄŁ DZIAŁAC???

Ja miałam niebieski, moje 2 koleżanki także i nam pomagał, ja już go nie kupuje bo jest mało wydajny, a uzywałam 3 razy w tygodniu, spróbuj może czegoś innego, może pomoże.

Gość scarlet1976
Ja tego nie uzywałam ale możesz sobie kupić takie tabletki perspibloc.Sa oparte na ziołach-szałwi i skrzypie plus dzialająca uspokajająca melisa,Nie są drogie ok15 zł w aptece.Mysle ze warto spróbować.kiedyś uzywalam dezodorantów z vichy ale szału nie bylo bo organizm sie uodparnia, nieco lepeij dzialał z iwostinu seria aspiria ok20 z w aptece.Obenie uzywam najzwyklejszego za 5 zeta z rossmana i jestem naprawde bardzo zadowolona:).mysle ze warto zrobić tez jakies badania bo pitliwosc moze mieć rozne przyczyny

Gość motylek z krainy snów
wiesz odrazu po 2 uzyciach nie bedzie działąć musisz troszkę dłuzej by zauważyc efekty ja nie uzywałam bo nie mam takich problemów tylko moja bratowa i jej pomogło

Gość jakaś taka 24
DZIEKUJE WAM ZA ODPOWIEDZ :) JA TEZ MAM TEN NIEBIESKI ETIAXIL ALE NA RAZIE NIE WIDZE ZADNEGO REZULTATU:( MOZE BEDE GO UZYWAC PRZEZ TYDZIEN I WTEDY ZADZIAŁA......

Gość jakaś taka 24
TEZ TAK POMYSLAŁAM TYLKO KIEDYS CZYTAŁAM TUTAJ WYPOWIEDZI ZACHWYCONYCH OSOB TYM ETIAXILEM ZE NIBY PO PIERWSZYM UZYCIU JUZ BYLO FAJNIE I DLATEGO SIE ZAŁAMAŁAM:(

Gość abiba
moge na noc uzyc etiaxilu, rano zmyc i od razu wydepilowac pachy?