Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspiredddd

Odrosty, rozjaśnianie, blondynki

Polecane posty

Gość inspiredddd

Mam ok 2 cm odrosty, bo jakis miesiac temu rozjaśniałam włosy. Nie chciałabym znowy farbowac włosów tylko wrócić do swojego naturalnego koloru, jednak trzeba jakoś przeczekać zanim odrosną. Czy jest jakis środek który zakoloryzował by mi włosy ale zmywał się stopniowo? Albo jak inaczej mozna wrócic do naturalnego koloru włosów?

Gość co ci sie tak z samego rana
tu najlepiej sprawdzaja sie szampony koloryzujace lub farby te bez amoniaku. musisz tylko dobrac kolor najblizszy swojemu naturalnemu

Gość liberal lady
najlepiej znajdź trwałą farbę zbliżoną do Twojego naturalnego koloru Ufarbuj całą czuprynę, a później, jakby była jednak różnica, tonujące szampony. niestety :)

Gość inspiredddd
dzięki. muszę w takim razie poszperać w drogeriach za jakimś szamponem koloryzującym. A te farby bez amoniaku jak działają, bardziej jak farba czy jak szampon koloryzujący?

Gość co ci sie tak z samego rana
dzialaja podobnie, nie niszcza tak bardzo wlosow - chodzi glownie o te rozjasnione - poza tym po kilku myciach nabieraja odcieni bardziej naturalnych jasnymi wlosami sie nie przejmuj, nie wroca juz do swojej jasnej barwy osobiscie zawsze kupuje farbe a nie szampon