Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna osobaaa

ubrania do oddania! Koszalin i okolice.

Polecane posty

Gość taka jedna osobaaa

Czy jest ktos z okolic Koszalina, kto chcialby i potrzebuje ubran?? Robilam w domu porzadki i uzbieralam kilka toreb. A wiem ,ze czasami jest ktos,komu moge te ciuszki sie przydac. A wiec piszcie !! :)

Gość Pieprznięty koteczek

Gość taka jedna osobaaa
:)

Gość taka jedna osobaaa
No i co nie ma nikogo chetnego?? :( szkoda, ale czekam czekam moze akurat trafi sie ktos, kto potrzebuje ciuszkow. Bo nawet nie wiem jak inaczej szukac.

Gość taka jedna osobaaa
no wlasnie nie chcialam do kublow PCK bo ja ostatnio widzialam gosci jak wyciagali te ciuchy z tych kublow PCK i sobie pozniej ciuchy wybierali.Zreszta kiedys tez slyszalam,ze te ciuchy zamiast do biednych domow to ida do second handow;/ Dlatego wolalabym osobiscie komus przekazac to co mam:) Dzieki za stronke,bede tam probowala tez.

Gość taka jedna osobaaa
aha, uprzedzam że moje majtki są nieco osrane, ale jak wiadomo, że niektórym chłopom to nie przeszkadza

Gość taka jedna osobaaa
właściwie to najchetniej oddałabym te ubranka jakiemus samotnemu fetyszyście, no w ostateczności parze fetyszystów :)

Gość taka jedna osobaaa
zawsze jakis niedorobiony bezmozgowiec sie trafi;/ chociaz sadzilam,ze oni po innych tematach skacza;/ brak slow;/ ale inteligentna osoba odrozni podszyw od prawdziwej wypowiedzi :) na cale szczescie

Gość asia koszalin
witam pochodze z koszalina i jak ma pani ciuszki dla chłopca to jestem zainteresowana chłopiec ma 10 mies mój kątakt 787858086

Gość nilba
witam jestem z koszalina potrzebuje ubran dla moich dzieci chetnie bym przyjela moje gg to 34728388 prosze pisac kasia

Gość mogę się dołączyć do topicu?
Bo ja chciałabym oddać komputer - oczywiście, że dość stary, ale działający, z monitorem (bez głośników), klawiaturą, nie ma nagrywarki tylko zwykły CD - jak go podłączę - na razie nie mam dostępu - to opiszę dokładniej parametry.W każdym razie XP chodzi normalnie. Szkoda mi go wynieść na śmietnik :-)

Gość mogę się dołączyć do topicu?
no właśnie nie napisałam - jestem z Koszalina.